La Firacóc de Tàrrega, aparador de la coca de recapte els dies 13 i 14 de maig, amplia xifra d'expositors
Apartat gastronòmic de la Festa Major amb 25 forners participants
Al certamen, que es farà a l'Espai MerCAT, públic tindrà ocasió de degustar una àmplia varietat de cocs (escalivada, carabassó, samfaina o arengada) juntament amb altres receptes de fleca dolça i salada.
A l'Espai MerCAT també es podran tastar i adquirir diverses receptes tradicionals de fleca
Com ja és habitual els darrers anys, i amb la finalitat que el públic pugui degustar un ampli ventall d'especialitats, es podrà adquirir també un val de 4 tasts més una beguda al preu de 7 euros. La Firacóc es completarà el diumenge 14 a la tarda amb l'Aplec del Cóc de la Coordinadora de Moviments Juvenils, punt de venda del cóc genuïnament targarí durant el ball a la plaça de les Nacions sense Estat.
L'Aplec del Cóc, considerat l'origen de la Firacóc, compleix enguany tres dècades oferint aquest producte gastronòmic típic de Tàrrega. D'altra banda, com a propostes paral·leles, s'impartiran tallers gratuïts de fleca per al públic familiar. Els petits de casa aprendran com elaborar rebosteria, panades i cocs de la mà de mestres forners.