Descobreix quatre pel·lícules en català que s'estrenen aquest gener a les sales de cinema

Mikado, La vida sense tu, El noi Lleó i Yuku són les quatre pel·lícules en català
Cinema ©Onkelglocke
photo_camera Cinema ©Onkelglocke

El pròxim divendres, 27 de gener s'estrenen quatre pel·lícules en català que estaran disponibles en una desena de sales de cinema del territori català i fins i tot a Mallorca, les Illes Balears.

Les sales s'ubiquen a les comarques del Barcelonès, l'Alt Camp, el Segrià, el Baix Llobregat, el Vallès Oriental, el Gironès i l'Alt Urgell  i els films es podran veure en espais com el JCA Cinemes Lleida - Alpicat o el Cinema Truffaut de Girona, entre altres

Mikado

La jove Magda regala el seu collaret a una nena malalta a l'hospital on col·labora. El seu pare està segur que torna a mentir i quan la Magda demostra la seva innocència, ell se sent avergonyit i culpable, però alhora incapaç d'admetre que es va equivocar. La relació entre tots dos està trencada, i les decisions del passat tindran conseqüències irreversibles. 

Reverso Films distribueix aquesta pel·lícula en versió doblada i en versió original subtitulada en català.

La vida sense tu

Quan el primer amor de la Joan Verra torna inesperadament després d'anys d'absència, ella decideix no revelar-li que van tenir un fill junts. Aquesta mentida és una oportunitat per revisar la seva vida: la joventut a Irlanda, la carrera, els amors i la relació amb el seu fill. Una vida aparentment plena, però que amaga un secret al qual haurà d'enfrontar-se.

Movie Films distribueix aquesta pel·lícula en versió doblada al català.

El noi lleó

La dansa del lleó és una tradició molt important en les celebracions de l’Any Nou xinès perquè aquest felí representa la força i el coratge. El jove Gyun decideix convertir-se’n en ballarí per atraure una noia que ha conegut. Un vell shifu (mestre) que de jove havia estat un ballarí excel·lent, pot ensenyar-li a ell i als seus amics Kat i Doggie aquesta majestuosa tècnica, si superen els dubtes, el ridícul i el classisme.

Paycom Multimedia distribueix aquesta pel·lícula d’animació en versió doblada al català.

Yuku i la flor de l'Himàlaia

Al cim de les muntanyes més altes de la Terra hi viu la flor de l’Himàlaia. Yuku, una jove rateta, abandona la seva família per anar a buscar-la i oferir-la a la seva àvia. Per aconseguir-ho, ha de recórrer un camí ple d’obstacles. Però en el seu viatge, Yuku farà moltes amistats gràcies a la seva música i a les seves cançons.

Pack Màgic distribueix aquesta pel·lícula en versió doblada i subtitulada en català.

Tanmateix, podeu consultar la cartellera de Cinemes en català al següent enllaç.

'Mikado', 'La vida sense tu', 'El noi lleó' i 'Yuku' s'estrenen a les sales de cinema i en català ©Gencat
'Mikado', 'La vida sense tu', 'El noi lleó' i 'Yuku' s'estrenen a les sales de cinema i en català ©Gencat

Comentaris