El lideratge de Bassols Energia en la innovació del sector energètic

 El lideratge de Bassols Energia en la innovació del sector energètic
photo_camera El lideratge de Bassols Energia en la innovació del sector energètic

Bassols Energia és una companyia energètica jove que pertany a un grup amb més de cent anys d’història. Aquesta combinació de factors fa que l’empresa pugui oferir les solucions energètiques més innovadores amb el suport i la força que donen tants anys d’experiència subministrant energia.

Els valors principals que mouen l’activitat de Bassols Energia són el compromís, la proximitat, l’eficiència i la innovació. A fi de portar a la pràctica aquests valors, Bassols Energia treballa per innovar en tots els àmbits i avançar-se a les necessitats dels seus clients i a l’evolució del sector elèctric per anar més enllà, desenvolupant serveis i productes innovadors amb el suport de les noves tecnologies i ajudant-se en la nova era energètica.

Puntals en la innovació de Bassols Energia

El lideratge de Bassols Energia en la innovació del sector energètic recolza en diversos puntals:

  • Energia verda i compromesa: Bassols Energia, conscient del moment de canvi que pateix el nostre planeta, garanteix en tot moment que l’energia que ofereix és d’origen renovable, eòlica o solar, amb la qual cosa mostra el seu compromís amb la sostenibilitat.
  • Economia circular: Bassols Energia innova per adoptar gran part de les tecnologies en economia circular i així poder optimitzar recursos, reduir residus i promoure l’eficiència en les seves operacions. Això és una altra mostra del seu compromís verd, amb l’objectiu final de protegir el medi ambient i de liderar la transició cap a un model econòmic circular i responsable.
  • Flexibilitat en la demanda: Bassols Energia també aposta fortament per integrar solucions de flexibilitat de demanda per als seus clients, en una mesura innovadora que ajuda a fer un consum intel·ligent de l’energia. Aquestes solucions permeten alinear el consum dels usuaris amb la disponibilitat de les fonts d’energia renovables, a fi de maximitzar-ne l’ús i reduir la necessitat de recórrer a fonts no renovables.
  • Atenció a les noves necessitats: Bassols Energia, com a empresa capdavantera en les innovacions energètiques, està atenta a les noves demandes i necessitats dels clients i les impulsa de manera decidida. Així, entre altres solucions innovadores, la companyia aposta per l’autoconsum, ajudant que els clients generin la seva pròpia energia a casa o a les empreses per mitjà de panells fotovoltaics; promou el desenvolupament de comunitats energètiques, que empoderen la ciutadania en la generació i l’ús d’energia per fer-ne un consum més eficient, o impulsa l’ús del vehicle elèctric, creant tarifes i serveis a mida de les necessitats dels usuaris que opten per la mobilitat sostenible i amb energia 100% verda.
  • Eficiència i optimització: en el seu compromís amb la sostenibilitat, Bassols Energia ofereix solucions innovadores que ajuden a optimitzar el consum energètic. N’és un exemple l’Oficina Virtual, que, entre altres utilitats, permet que els clients puguin analitzar el seu consum domèstic per prendre les decisions més adequades que l’ajudin a optimitzar-lo. Amb aquest servei, la companyia està al costat del client en tot moment per assessorar-lo i donar-li la millor solució a les seves demandes, bé sigui promovent una reducció del consum en determinats moments del dia, gestionant un canvi en la potència contractada o ajustant la tarifa que s’adeqüi millor a les seves necessitats concretes.

Aquests puntals són una mostra que la innovació tecnològica es troba en l’ADN de Bassols Energia, i fan que l’empresa lideri aquest camp dins de les companyies del sector energètic.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement