06.10.2022 |
Territoris.cat

El 75è aniversari de l’IEI viatja a Bellmunt d’Urgell amb el Centre de Titelles de Lleida

Dins el cicle 75 anys, 75 mirades al territori, amb el qual es busca arribar a un ampli espectre de públic i potenciar la qualitat de les creacions que es fan a Ponent

El Petit Elefant-2 interior
El petit elefant narra una història creada a partir d’un conte de Rudyard Kipling
El 75è aniversari de l’IEI viatja a Bellmunt d’Urgell amb el Centre de Titelles de Lleida

Els actes del 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs es van desplaçar dissabte passat a Bellmunt d’Urgell gràcies a la representació de l’espectacle El petit elefant, que va oferir el Centre de Titelles de Lleida.

Un dels eixos dels actes d’aquest 75è aniversari és la projecció al territori de l’IEI, que s’està articulant mitjançant el cicle 75 anys, 75 mirades al territori. Aquest cicle està viatjant per tota la demarcació lleidatana i inclou un extens ventall artístic, amb música, teatre, literatura, espectacles de carrer i escènics, sempre buscant arribar a un ampli espectre de públic i també potenciar la qualitat creativa de les creacions que es fan a Ponent. 

La iniciativa inclou un extens ventall artístic, amb música, teatre, literatura, espectacles de carrer i escènics

El petit elefant narra una història creada a partir d’un conte de Rudyard Kipling que té com a protagonista un petit elefant molt tafaner que es passa tot el dia fent preguntes. Fins que un dia, amb l'objectiu de saber què menja un cocodril del seu entorn, opta per emprendre ell sol un llarg camí cap al riu Limpopo, on viu el cocodril i així poder esbrinar-ho per ell mateix, un viatge en el qual fa tota mena de descobertes.

El 75è aniversari de l’IEI viatja a Bellmunt d’Urgell amb el Centre de Titelles de Lleida
comentaris