Aïda Fontova, estudiant de l'IES Terres de Ponent guanya el Lluís Vives d'Humanitats

El premi pretén reconèixer l’esforç i la vàlua dels estudiants que han volgut fer un treball de recerca sobre filosofia, psicologia o sociologia, així com la dedicació de les professores i dels professors tutors.

Eduard Batlle i Aïda Fontova en l'acte de lliurament del Premi Lluís Vives.
photo_camera Eduard Batlle i Aïda Fontova en l'acte de lliurament del Premi Lluís Vives.

L'estudiant de l'Institut Terres de Ponent Aïda Fontova va la guardonada del Premi Lluís Vives d'Humanitats, un reconeixement al treball de recerca titulat Què passa entre els llençols?, un estudi sobre els trastorns del son, que va estar tutoritzat pel professor de Filosofia Eduard Batlle.

L'acte de lliurament va tenir lloc el passat dimecres a La Sala Montsuar de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs, entitat que col·labora en el Premi de treballs de recerca sobre filosofia, sociologia i psicologia, organitzat per Òmnium Cultural Ponent-Lleida.

En l'acte de lliurament hi van intervenir Marta Trepat, psicòloga; Ramon Camats, professor de filosofia; moderats per Josep Maria Porta, professor de filosofia; i Xavier Eritja Ciuró, president de la delegació de Ponent-Lleida d’Òmnium Cultural.

El premi pretén reconèixer l’esforç i la vàlua dels estudiants que han volgut fer un treball de recerca sobre filosofia, psicologia o sociologia, així com la dedicació de les professores i dels professors tutors

comentaris