Arranca el trentè Saló del Llibre Infantil i Juvenil amb les primeres activitats escolars

Els primers escolars, han estat els alumnes de Cicle Mitjà de les escoles Minyons d’Urgell de Fondarella i Sant Roc de Barbens, així com també els del Siloé de Mollerussa.

L'escriptor Rodolfo del Hoyo inaugura les activitats del Salo del LLibre Infantil i Juvenil.
photo_camera L'escriptor Rodolfo del Hoyo inaugura les activitats del Salo del LLibre Infantil i Juvenil.

L’escriptor Rodolfo del Hoyo ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a les visites escolars programades dins el marc del XXXè Saló del Llibre Infantil i Juvenil, aquest matí. Del Hoyo, que viu a Santa Coloma de Gramenet, els ha explicat com va començar la seva passió pels llibres i que és que portar a dedicar-se a la literatura infantil i juvenil per acabar responent a les preguntes curioses dels alumnes sobre la seva tasca com a escriptor.

Els primers escolars, dels més de 2.900 que està previst que hi passin fins a l’11 de maig dia en què el certamen tanca portes, han estat els alumnes de Cicle Mitjà de les escoles Minyons d’Urgell de Fondarella i Sant Roc de Barbens, i també els del Siloé de Mollerussa. A la tarda hi passaran els de l’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i els del ZER Espernallac de Castellserà, Bellmunt i Penelles.

L'acte oficial d'inauguració tindrà lloc aquest dilluns a dos quarts de vuit del vespre, presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya (ClijCat), Reina Duarte.

comentaris