16.01.2022 |
Territoris.cat

Delicadeses · art de tros finalitza la seva 7a edició amb una gran presència de públic

L'argentina establerta al País Basc Cecília Paganini i el grup format per Celeste Alías & Joana Gomila van fer sengles actuacions, en aquesta segona sessió de la setena edició de Delicadeses. 

Art de Tros Cugul (67)
El duet format per Celeste Alías i Joana Gomila, durant la seva actuació, en l'atractiu marc escollit.
Delicadeses · art de tros finalitza la seva 7a edició amb una gran presència de públic

En un paratge de la Vall del riu Set, prop del Centre d'Interpretació de les Pintures Rupestres del Cogul, es va fer la segona representació del cicle de Delicadeses · Art de Tros d'aquesta setena edició

Després d'una breu caminada del públic assistent a l'indret escollit, la pallassa argentina, establerta al País Basc, Cecília Paganini va oferir una sessió de narració oral per a adults, en la qual el protagonista indiscutible va ser el llop. 

Entorn d'aquest animal depredador, va narrar contes i històries inventades, amb un humor absurd, poètic i evocador. La Cecília va engrescar i arrencar amb les seves narracions, les rialles d'un públic molt divers, més de 150 persones que van gaudir dels contes contats, en la distància curta, i en un entorn singular, com és el paisatge garriguenc. 
Tot seguit, un breu parèntesi amb un tast dels vins del Celler l'Olivera, de Vallbona de les Monges va donar pas a l'actuació del duet Celeste Alías & Joana Gomila. Presentades com a dues artistes "tot terreny", amb una "acció sonora poètica i experimental" la Celeste Alías, cantant i clarinetista, acompanyada de la Joana Gomila, cantant i contrabaixista mallorquina, van oferir una sorprenent posada en escena.  Una actuació que - en la primera part - es va integrar perfectament en un escenari natural dalt d'un petit turó rocós. 

La setena edició de Delicadeses · Art de tros ha estat un èxit de convocatòria, fet destacat per Meritxell Cucurella-Jorba que va agrair també la important col·laboració prestada per moltes persones, entitats i empreses.

Delicadeses · art de tros finalitza la seva 7a edició amb una gran presència de públic
comentaris