17.01.2022 |
Territoris.cat

Arts 25400 porta l’exposició “La Festa era fora” de Lluc Baños, a l’Espai Macià de les Borges

L’Associació Arts25400 ha inaugurat aquest divendres 12 de juny al vespre l’exposició ‘La festa era fora’ de Lluc Baños Aixalà, a la que han assistit una quarantena de convidats i autoritats.

Inauguració de l'exposició La festa era fora (15-06-2015)
Inauguració de l'exposició La festa era fora, de Lluc Baños, a l'Espai Macià.
Arts 25400 porta l’exposició “La Festa era fora” de Lluc Baños, a l’Espai Macià de les Borges

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat del que ha estat el regidor de Cultura aquests darrers 4 anys, Francesc Macià, i de la presidenta de l’Associació Arts25400, Marta Viles, ha inaugurat aquest divendres 12 de juny al vespre l’exposició La festa era fora de Lluc Baños Aixalà, a la que han assistit una quarantena de convidats i autoritats. La mostra, organitzada per l’Associació Arts 25400 de les Borges, té entrada gratuïta i es podrà visitar fins el 27 de juny a la planta 0 de l’Espai Macià.

Lluc Baños Aixalà va néixer a Barcelona el 1985 i es va diplomar en Disseny Gràfic per l’Escola Eina, i llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i l’Accademia di Belle Arti di Bologna. Ha rebut diversos premis, entre els que cal destacar el LAUS Plata per la categoria Projecte Final de Carrera, el primer premi a la Setmana d’Escultura rural d’Almeria, i una beca d’Escultura de la Fundació Güell, gràcies a la qual ha pogut fer una estada a Major 28 de la Floresta a partir de la qual han sorgit els treballs que exposa a l’Espai Macià. Actualment viu a Barcelona i treballa com a resident a TallerBDN.

Arts25400 és una associació cultural, sense ànims de lucre, per a la promoció i exhibició de propostes en l’àmbit de diverses disciplines artístiques, donant a conèixer artistes i també col·lectius emergents mitjançant exposicions, concerts, tallers, conferències, debats i mostres d’art. En definitiva, pretén crear un espai de trobada que doni lloc al debat i la reflexió entre els participants i la societat de les Borges Blanques.

Arts 25400 porta l’exposició “La Festa era fora” de Lluc Baños, a l’Espai Macià de les Borges
comentaris