La Biblioteca acull la presentació de l'obra guanyadora del Premi de Novel·la Breu

La convocatòria premia al guanyador amb una dotació econòmica de 5.000 euros, que corresponen a la primera edició de l’obra a càrrec de Pagès Editors.

Autoritats i membres del jurat del Premi de Novel·la Breu.
photo_camera Autoritats i membres del jurat del Premi de Novel·la Breu.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa acollirà el pròxim dimarts dia 15 a les 9 del vespre la presentació del llibre guanyador de la 25a edició del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa. Es tracta de Rèquiem per a contrabaix, de Mercè Saurina, catedràtica d’Ensenyament Secundari a l’institut de la localitat gironina de Vilablareix on imparteix classes de català i música. 

Cal recordar que un total de 43 originals participen enguany a la 26a edició del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa. Els treballs, que opten a guanyar els 5.000 euros amb què està dotat el premi i que corresponen a la primera edició de l’obra a càrrec de Pagès Editors, procedeixen de diferents punts de la geografia catalana com Terrassa, Sabadell, Barcelona, Olot, Girona o Tarragona així com de localitats d’Alacant i València i, fins i tot, Andorra. Aquest concurs concedeix també, a criteri del jurat, un accèssit dotat amb 1.000 euros.

El jurat, integrat pels escriptors Pep Coll, Ramon Rubinat, Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu, donarà a conèixer el seu veredicte en un acte literari que es farà el pròxim 25 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori.

comentaris