La Biblioteca Joan Duch de Juneda participa en el projecte Biblioteques amb DO

Per tercer any consecutiu, la Biblioteca Joan Duch de Juneda participa en el projecte Biblioteques amb DO, amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Celler Tomàs Cusiné, de Ràdio Juneda i l’Escola de Música de les Garrigues.

IMG_20150203_202946
photo_camera La Biblioteca Joan Duch acull el cicle Biblioteques amb DO a les Garrigues.

Per tercer any consecutiu, la Biblioteca Joan Duch de Juneda participa en el projecte Biblioteques amb DO, amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Celler Tomàs Cusiné, de Ràdio Juneda i l’Escola de Música de les Garrigues. Les activitats programades s’inicien el proper divendres, 13 de febrer a les 20 hores, amb un tast de vins del celler Tomàs Cusiné i maridatge musical amb el celler i l’Escola de música de les Garrigues.

Els actes continuen dimecres, 25 de febrer, a les 19 hores, amb l’Hora del conte, que  anirà a càrrec del Sergi Camí i l’Oriol Buira, de 8 anys, i en la qual es servirà un berenar a base de pa amb vi i sucre. Finalment, el divendres, 27 de febrer, a les 20 hores, hi ha previst el lliurament de premis del concurs Recepta’m i l’actuació del grup musical Corrandes són corrandes, que oferirà l’espectacle Corrandes amb DO: in vino veritas. A més, durant tot el mes de febrer a la Biblioteca Joan Duch de Juneda hi haurà un aparador i exposició de vins del celler Tomàs Cusiné i de llibres sobre el món del vi.

Tots els que vulguin prendre part en el concurs Recepta’m, obert a tothom que expliqui una recepta on un dels ingredients sigui el vi, poden fer arribar les propostes a la pàgina de Facebook de la Biblioteca Juneda o bé trucant a Ràdio Juneda al 973 15 05 39. A més, tots els participants tindran una visita gratuïta al celler Tomàs Cusiné i entraran en el sorteig de dos lots de productes relacionats amb el vi i la lectura a l’acte del dia 27 de febrer, amenitzat per Corrandes són corrandes.

El projecte Biblioteques amb DO està promogut pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, que intenta apropar la literatura i el vi i en el qual hi participen 48 biblioteques de tot Catalunya.

Comentaris