Cap de setmana musical en la programació del Festival Cua d'Estiu de Fondarella

El divendres 18 de setembre serà el torn del teatre musical a càrrec de la companyia Teatre Nòmada, que presenta 'Natchtchexen Les bruixes de la nit', en l'escenari de Cal Viuda a les nou del vespre.

 

Teatre Nòmada, Natchtchexen Les bruixes de la nit
photo_camera Teatre Nòmada, Natchtchexen Les bruixes de la nit

La programació del Festival d'espectacles de petit format Cua d'Estiu de Fondarella, va dedicar la programació d'aquest dissabte a la música intimista del compositor i pianista Pedro Pardo i la soprano Anna Borrego, que sota el nom de AnNe, van portar als jardins de Cal Ros, els temes del seu últim disc. El treball que porta el mateix nom del grup, recull temes de pop acústic amb tocs de jazz i ritmes llatins embolcallats d'una història que transporta al món del musical, sense deixar de ser un concert de música moderna.

Univerfado és la proposta de fado visual liderada per Carolina BlàviaLa propera cita del festival d'espectacles de petit format Cua d'estiu, que té lloc a Fondarella, serà el divendres 18 de setembre a les nou del vespre, a l'escenari de Cal Viuda. Serà el torn del teatre musical a càrrec de la companyia Teatre Nòmada, que presenta Natchtchexen Les bruixes de la nit. Teatre Nòmada, companyia sorgida l’any 2013 de la mà de quatre estudiants de l’Aula de Teatre de Lleida, ens endinsarà dins d’aquest espectacle musical de petit format basat en la història real del 588-Regiment Soviètic de Bombardeig nocturn de l’exèrcit rus, conegut com a NACHTHEXEN Les bruixes de la nit, i format exclusivament per dones que van resistir la invasió nazi durant la Segona Guerra Mundial, lluitant amb els seus avions, amb els seus petits avions de fusta.

El dissabte, 19 de setembre serà el torn d'UNIVERFADO. L'escenari triat en aquesta ocasió serà de nou Cal Ros i la cita serà a les nou del vespre. Univerfado és la proposta de fado visual liderada per Carolina Blàvia, cantant / fadista, lletrista i compositora. Univerfado representa un repertori de temes propis i fados tradicionals amb arranjaments interessants i de qualitat, i lletres en portuguès i català, oferint com a resultat una proposta artísticament innovadora i amb segell propi.

Comentaris