17.10.2021 |
Territoris.cat

Cèlia Pallí i François Klark fusionen les seves veus dins el ‘Cicle d’Activitats en Viu’ de l’IEI

El concert s’ha emmarcat dins els actes de commemoració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

Cèlia Pallí i François Klark a l'IEI interior
El concert es va realitzar al Pati de l’IEI
Cèlia Pallí i François Klark fusionen les seves veus dins el ‘Cicle d’Activitats en Viu’ de l’IEI

El Cicle d’Activitats en Viu, un dels esdeveniments que s’integra dins els actes de commemoració del 75è aniversari de la fundació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, va oferir dijous una nova entrega, en aquest cas de caràcter musical, en què els protagonistes van estar Cèlia Pallí & François Klark, els quals van actuar al Pati de l’IEI. Aquests mateixos dos artistes, amb aquest mateix concert, actuaran dijous vinent, 10 d’agost, a les 10 de la nit a la Vila Closa de Maials.

Cèlia Pallí, cantant catalana resident a la ciutat canadenca de Toronto, i el cantautor sud-africà François Klark van unir forces per tal de presentar un treball exclusiu que aquest estiu està viatjant per tot Catalunya. L’actuació al Pati de l’IEI va ser una de les primeres d’aquesta gira que va començar aquest passat diumenge i que acabarà el 10 d’agost.

Els dos artistes tornaran a oferir el mateix concert dijous 10 d'agost a la Vila Closa de Maials

Davant l’auditori lleidatà, Pallí i Klark van presentar cançons dels seus projectes respectius en versió acústica i amb duets. Cèlia Pallí, col·laboradora habitual de Nelly Furtado, va oferir un tast de les seves noves cançons que formaran part del seu proper disc (que sortirà a les acaballes del 2017), així com temes del seu primer disc, popularitzats a Catalunya per la sèrie Cites de TV3, com ara I’ll Be Fine. Segons van valorar els organitzadors, el públic va gaudir al màxim d’un concert molt íntim i màgic on les protagonistes van estar les veus, acompanyades també pel teclista Chris Pruden.

Cèlia Pallí i François Klark fusionen les seves veus dins el ‘Cicle d’Activitats en Viu’ de l’IEI
comentaris