Cervià de les Garrigues celebra la seva 8a Tardor Cultural

Cervià de les Garrigues celebra, de l’1 de novembre al 20 de desembre de 2015 la seva 8a Tardor Cultural, amb una dotzena d’actes i una exposició.

<p>Actuació de la coral a la Sala de Cervià de les Garrigues</p>
photo_camera Actuació de la coral a la Sala de Cervià de les Garrigues

Cervià de les Garrigues celebra, de l’1 de novembre al 20 de desembre de 2015 la seva 8a Tardor Cultural, amb una dotzena d’actes i una exposició. Entre aquests, destaquen una actuació teatral, projeccions de cinema, balls, una desfilada de moda, una caminada popular, la Festa Jove i diverses activitats solidàries amb la Marató de TV3 i el Banc d’Aliments.

En l’organització hi participen l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues, l’Associació de Jubilats, l’AMPA i l’Escola El Cérvol, l’Associació Set-Valls i l’Associació de Joves Les Besses. Tot i que el programa ja està establert, l’organització ha anunciat que es reserva el dret de canviar horaris o activitats. 

Programa d’actes

· Del dia 1 al 15 de novembre - Exposició l’Origen de l’Olivera, a la Biblioteca Pública. 

· Diumenge, 1 de novembre - 18:00 h. XV Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, amb l’obra Vuit Dones, a càrrec de la Companyia Kòmix, a la Sala. (Organitzat per l'Ajuntament).

· Dissabte, 7 de novembre - 18:00 h. Berenar de Tardor, amb Bingo i Ball, a la Sala. (Organitzat per l’Associació de Dones).

· Diumenge, 8 de novembre - 18:00 h. Cinema, amb la projecció de la pel·lícula Mi Casa en París, a la Sala.

· Dissabte, 14 de novembre - 19:00 h. 5a Desfilada de Vestits de Paper, a la Sala. (Organitzada oer l’Associació de Mares i Pares de l’Escola El Cérvol).

· Diumenge, 15 de novembre - 09:00 h. Caminada Popular al Tossal de Sant Blai, amb esmorzar a càrrec de l’Ajuntament. (Organitzada per l'Ajuntament).

· Dissabte, 21 de novembre - 18:00 h. Berenar de Tardor, amb l’actuació de l’Albert Show. (Organitzat per l’Associació de Jubilats).

· Diumenge, 22 de novembre -18:00 h. Cinema, amb la projecció de la pel·lícula Ático sin Ascensor, a la Sala.

· Divendres 27 i dissabte 28 de novembre - 10:00 – 13:00 h. Banc d’Aliments (Organitzat per l’Associació de Dones).

· Dissabte, 28 de novembre - 24:00 h. Festa Jove, a la Sala. (Organitzada per l’Associació de Joves).

· Diumenge, 6 de desembre - 18:00 h. Cinema, amb la projecció de la pel·lícula Francisco, a la Sala.

· Diumenge, 13 de desembre - 10:00 – 14:00 h. La Marató de TV3. Aquest any es dedicarà a la diabetis i l’obesitat. (Organitzada per l’Associació de Dones, en col·laboració de totes les associacions i l’Ajuntament).

· Diumenge, 20 de desembre - 18:00 h. Cinema, amb la projecció de la pel·lícula El Coro, a la Sala.

Comentaris