El cicle Biblioteques amb DO marida la poesia de Josep Maria Pedrals i el vi del Castell del Remei

Les següents activitats previstes dins aquest cicle, es duran a terme la setmana vinent en la qual es farà el taller de treballs manuals Som uns manetes amb... els taps de suro, una activitat que de la mà de l’associació Pomarones.

El poeta i rapsoda Josep Maria Pedrals fent un recital poètic sota el títol 'Mots embriacs' ©Territoris
photo_camera poeta i rapsoda Josep Maria Pedrals a fer un recital poètic sota el títol Mots embriacs.

Una vintena de persones han gaudit aquest dijous al vespre de la segona sessió del cicle Biblioteques amb DO que ha portat a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila al poeta i rapsoda Josep Maria Pedrals a fer un recital poètic sota el títol Mots embriacs. Els assistents que han participat de l’activitat han pogut maridar la poesia recitada d’en Pedrals amb un vi Oda del Castell del Remei.

Les següents activitats previstes dins aquest cicle, que va començar el passat dijous amb el maridatge de poesia amb formatges Camps i vins del Castell del Remei, es duran a terme la setmana vinent en la qual es farà el taller de treballs manuals Som uns manetes amb... els taps de suro, una activitat que de la mà de l’associació Pomarones tindrà com a matèria primera els taps de les ampolles de vi. Se’n faran dues sessions, la primera dilluns 17 i la segona dimecres 19. Així mateix, dijous dia 20 tindrà lloc una lectura dramatitzada de l’obra Tast de Roald Dahl, a càrrec de l’actor Pep Garcia-Pasqual. El cicle es clourà dijous dia 27 amb el filòsof i músic Bernat Dedéu que oferirà una xerrada sobre Música i vi.

Cal destacar també l’activitat pensada per al públic familiar que es durà a terme dissabte 22 de febrer en la qual, mentre els infants gaudeixen d’un espectacle infantil, la resta de la família podrà realitzar una visita guiada per les instal·lacions del Celler del Castell del Remei.

comentaris