Amin Sheikn presenta el llibre 'La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu'

Durant tot el mes la Biblioteca acull l’exposició 25 anys llegint junts, de Pagès Editors.

Presentació del llibre a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.
photo_camera Presentació del llibre a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Aquest dijous s'ha presentat l'obra La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu, d'Amin Sheikn, un taxista de Bombai que ha viatjat a Catalunya per recaptar fons amb l’objectiu de fundar a la seva ciutat natal un cafè llibreria que porti per nom Bombai-Barcelona. Per aconseguir aquest somni, ha escrit aquest llibre on relata la seva dura infantesa pels carrers i estacions de trens de l´Índia

Aquesta és una de les activitats organitzades per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila per a aquest mes de juny. La següent es portarà a terme el dijous dia 18 a dos quarts de 9 del vespre i consistirà en la xerrada Les 5 claus per aconseguir els teus objectius amb coaching i tècniques d’alt impacte, a càrrec de Jordi Urgell, coach professional i gerent d’Optimitzat. 

A banda d'aquestes propostes, durant tot aquest mes de juny la biblioteca acull l’exposició 25 anys llegint junts, de Pagès Editors, una mostra itinerant de la història dels més de 2.700 llibres que aquesta editorial ha publicat al llarg dels seus 25 anys de trajectòria.

 
 

comentaris