La Colla dels 50+ deixa bocabadat al públic amb l'espectacle The Fifties Club

L'espectacle destina els beneficis a la Marató de TV3 i a les entitats Salut Mental del Pla d'Urgell i a la Residència Can Jaques

<p>The Fifties Club 3</p>
photo_camera Mollerussa es rendeix a l'espectacle The Fiftie Club

S'ha de reconèixer que les colles dels 50 han aportat a Mollerussa un sentit de cohesió, de dinamisme i convivència. Cada any els mollerussencs que celebren el mig segle, han fet anar la seva imaginació per tal d'organitzar activitats participatives en més o menys mesura, però al final, amb la voluntat de participar i fomentar la convivència.

Mollerussa es rendeix a l'espectacle The Fiftie ClubD'ençà que el traspassat Àngel Pujol va tenir la brillant idea de reunir als mollerussencs que celebraven els 50 anys - ara en fa dinou- any rere any, s'ha continuat el llegat d'aquella colla del 1947, incorporant a l'agenda anual de la ciutat la festa dels 50.

Però si en el seu dia va tenir mèrit,la iniciativa de l'Àngel Pujol, s'ha de reconèixer, que també en va tenir la de constituir la Colla dels 50+, o sigui, donar continuïtat a totes les persones que malgrat ja superar el mig segle, volien continuar participant en el dinamisme de la ciutat i no perdre el contacte amb la gent de la generació.

Mollerussa es rendeix a l'espectacle The Fiftie ClubAquesta darrera iniciativa de l'associació, entitat, o el qualificatiu que vulguem, ha aconseguit aquest any, un dels èxits més acaparadors, reunint al voltant d'un centenar de mollerussencs en l'espectacle musical The Fifties Club. I no tan sols per l'originalitat de la representació, sinó pel fet que molts dels seus protagonistes, deixessin la por escènica i s'inhibissin ballant, cantant i interpretant amb total naturalitat. Són precisament aquestes actituds les que van fer atractiu l'espectacle.

The Fifties Club 5Tot i així, no faríem justícia, si no reconeguéssim la tasca del guionista i director de l'espectacle, Joaquim Fabrés, que amb la seva tenacitat i paciència, va convertir a tots aquests amateurs en uns actors dignes que van divertir al públic i com no, es van divertir ells.

Ambientat en el Broadway dels anys vint i amb el fil conductor de la societat dels gàngsters, la policia corrupta, la llei seca i la música de l'època, Fabrés escriu un diàleg amb clau d'humor, que combina Mollerussa es rendeix a l'espectacle The Fiftie Clubperfectament amb les coreografies i un acurat vestuari. Tot plegat, un espectacle divertit, original, que va omplir el Teatre L'Amistat en les quatre sessions que es van fer al llarg del cap de setmana.

Un espectacle solidari donat que la recaptació es destinarà a la Marató de TV3, i també es facilitarà material a l'Associació Salut Mental del Pla d'Urgell i a la Residència Can Jaques.

Comentaris