28.11.2022 |
Territoris.cat

Lespectacle inaugural Rats va ser guardonat amb el Premi Drac d’Or dels espectadors de la Fira de Titelles de Lleida 2015

La Cua d’Estiu 2015 presenta 10 espectacles repartits en 9 dies i obre dos nous escenaris d’actuacions: la Capella de Sant Sebastià i la Rectoria Vella, que s’afegeixen al Pati de Cal Ros i el Jardí de Cal Viuda.

Rats Campi Qui Pugui a Cua d'Estiu
Rats Campi Qui Pugui a Cua d'Estiu
Lespectacle inaugural Rats va ser guardonat amb el Premi Drac d’Or dels espectadors de la Fira de Titelles de Lleida 2015

L’espectacle Rats, guardonat amb el Premi Drac d’Or dels espectadors de la Fira de Titelles de Lleida 2015, de la companyia Campi qui Pugui, ha inaugurat aquest dissabte el festival d’espectacles de petit Format Cua d’estiu de Fondarella, coincidint amb la Festa Major. La Cua d’Estiu que aquest any s’allargarà fins al 3 d’octubre, prosseguirà amb actuacions els dies 10, 12, 18, 19, 25 de setembre i 2 i 3 d’octubre.

La Cua d’Estiu 2015 presenta 10 espectacles repartits en 9 dies i obre dos nous escenaris d’actuacions: la Capella de Sant Sebastià i la Rectoria Vella, que s’afegeixen al Pati de Cal Ros i el Jardí de Cal Viuda, i manté l’originalitat que el caracteritza: actuacions en espais íntims que valorin cultura i patrimoni.

Rats Campi Qui Pugui a Cua d'Estiu (2)La companyia Campi qui Pugui de Castellserà, que arriba gira per Alemanya i França i que van presentar aquest mateix espectacle a Austràlia, s’atura a Fondarella abans de presentar el seu nou espectacle a la Fira del Teatre de Tàrrega: Manneken's Piss, el proper cap de setmana.

La Cua, com ja és costum, ofereix un tast de diferents disciplines artístiques. Així per exemple, aquest any descobrirem el Soundpainting, amb l’espectacle Improvisacions al Porxo del Col·lectiu Free’t de Lleida. En teatre, la companyia Teatre Nòmada ens presentarà el seu espectacle NACHTHEXEN-Les bruixes de la nit sobres les dones pilot de la segona guerra mundial. Enguany fem una incursió al món del circ de la mà d’una formació del territori: Trapetelando, que presentarà l’espectacle de circ aeri K-BAR-AIR. Cametes Teatre ens porta La capsa de cafè, un obra sobre les relacions familiars. En l’àmbit musical podrem escoltar les versions despreocupades i gamberres de peces molt conegudes amb el grup Morena i el seu treball Tradipatxanga. Sense cap dubte un concert excepcional serà el que anirà a càrrec del Quartet de la Barítona, un pas més enllà en l’univers de la tenora. AnNe, en format íntim, és el projecte que ens arriba amb la veu d’Anna Borrego i Pedro Pardo al piano. Una altra veu, la de la fadista lleidatana Carolina Blàvia ens aproparà a tot un món, el fado. Una programació variada que es completarà amb les actuacions de la DJ Gemma Pons a la terrassa, un espai que consolidem aquest any.

També com a novetat aquest any, a la Capella de Sant Sebastià, comptarem amb l’exposició d’imatges sobre la Cua d’Estiu que ens mostrarà el fotògraf Ivan Parra.

Lespectacle inaugural Rats va ser guardonat amb el Premi Drac d’Or dels espectadors de la Fira de Titelles de Lleida 2015
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement