Conferència col·loqui amb Manuel Roure al Portell de les Dotze del Poal

Predominis visuals respon a més de quaranta anys de treball i investigació de l'optometrista mollerussenc Manuel Roure, un estudi sobre un tema poc tractat i que té una aplicació molt important en el desenvolupament de les persones.
Manuel Roure treballant al seu estudi, amb la publicació Predominis visuals.
photo_camera Manuel Roure treballant al seu estudi, amb la publicació Predominis visuals.

El restaurant el Portell de les Dotze del Poal, continua amb el cicle de xerrades dels divendres, i en aquest cas el convidat serà l'optometrista Manuel Roure, que al marge de parlar de la seva publicació Predominis visuals, aclarirà temes sobre el fracàs escolar i la influència de la vista, o la evidència de què el 20% dels adults els és dificil entendre el que llegeixen. L'acte tindrà lloc al restaurant el Portell de les Dotze a les 21:30 h.

Predominis visuals és la primera obra publicada en català sobre aquesta matèria, tracta el tema amb un llenguatge planer i entenedor, per tal de què des dels pares als professionals que treballen amb escolars, passant per pedagogs, pediatres, psicòlegs, tinguin amb aquesta publicació una informació aclaridora sobre algunes problemàtiques que poden sorgir en el creixement educatiu dels escolars.

L'obra de Roure ha estat traduïda recentment a l'espanyol per Editorial Milenio, una tasca que a dut a terme el mateix autor autor que havia rebut nombroses peticions de professionals interessats en un llibre que parla i aclareix moltes qüestions dels predominis visuals. Un tema que havia estat tractat en articles però que té pocs referents en llibre.

Comentaris