Divendres d'humor, gastronomia, música i lleure a Les Carpes Big-Ben

El televisiu humorista Tomás García va ser l'encarregat de despertar els riures al públic de la nit de divendres a Les Carpes Big Ben de Golmés.

El públic gaudeix de l'ambient Chill out de Les Carpes de Big-Ben
photo_camera El públic gaudeix de l'ambient Chill out de Les Carpes de Big-Ben

El complex Big-Ben de Golmés va inaugurar l'estiu amb una proposta divertida i fresca a les nits del cap de setmana, que vol combinar l'entorn i la gastronomia, amb humor, música i lleure. Les nits de divendres i dissabte com argument perfecte per poder sortir, l'entorn... es troba a Les Carpes del complex, un espai que compagina una àmplia zona verda amb restauració, cocteleria, actuacions en directe, o zona chill out.

El complex vol oferir aquesta alternativa variada per tal que el públic pugui disposar d'un espai per gaudir de les nits d'estiu, compartint experiències variades, en parella o amb els amics. Aquesta màxima de compartir, és la que la direcció del complex vol aconseguir. En un sol programa, poder gaudir de la brasa, d'una estona de tertúlia assaborint un còctel al Big Bubble amb ambient Chill out, una ampliació de les carpes Big Ben on també es pot ballar, amb la millor música del seus DJ's, així com les actuacions en directe dels més destacats monologuistes de l'escena actual, amb la programació dels Monòlegs a la fresca. 
Personatges com Javi NacherAngel Miralles o Tomás Garcia han despertat els somriures del públic en els darrers caps de setmana a Les Carpes del complex Big-Ben; es tracta d'una aposta atrevida, per tal de fomentar a la comarca un gènere que cada cop genera més addictes.

comentaris