El Correllengua anima els carrers del centre de Mollerussa amb els trabucaires

El Casal l'Arreu ha recuperat el Correllengua a Mollerussa després del parèntesi del passat any, amb un variat programa d'actes que ha comptat també amb la sonora presència dels trabucaires Els Voladors d'Igualada.
Correllengua Mollerussa trabucaires
photo_camera Els trabucaires Els Voladors d'Igualada van acompanyar el recorregut de la cercavila.

Aquest dissabte la Plaça Major i els carrers adjancents van ser l'escenari dels actes del Correllengua 2012 amb la presència d'un nombrós públic que va voler gaudir de la diversitat que ofereix la nostra cultura popular.

El programa es va iniciar amb un berenar amb coca i xocolata, per continuar amb l'actuació dels joves bastoners del Casal l'Arreu acompanyats pels grallers i tabals de l'entitat i de la Colla gegantera de Bellvís. Els gegants de Bellvís i els de Mollerussa, amb el Parrot i la Marieta la Palla també van protagonitzar un ball que va divertir i sorprendre als més menuts.

En un ambient força participatiu, els trabucaires Els Voladors d'Igualada van fer acte de presència amb l'espectacular trabucada que va anunciar l'inici de la cercavila, la qual va transcórrer pels carrers Jacint Verdaguer, Vilaclosa i Plaça Major com a punt final. L'estrèpit de les trabucades de salva va donar relleu al recorregut de la cercavila.  Després, tothom es va congregar novament a la plaça, on es va llegir el manifest i acte seguit va tenir lloc l’actuació dels diables de l’autèntica Revolució del Foc de Mollerussa. 

Per cloure la celebració es va celebrar un sopar popular a la seu del Casal Popular l'Arreu al carrer Palau de Mollerussa.

Galeria de fotosComentaris