Els alumnes de l'escola l'Estel de Castellnou de Seana planten els arbres de la nova zona verda

 L’obra, amb un pressupost de prop de 42.000 euros, es finançarà amb una aportació de 38.000 euros de la Diputació de Lleida i la resta de fons propis del consistori.

Els alumnes de l'escola l'Estel planten arbres en la nova zona verda de Castellnou de Seana
photo_camera Els alumnes de l'escola l'Estel planten arbres en la nova zona verda de Castellnou de Seana

Els nens i nenes de l'escola l'Estel de Castellnou de Seana, centre que pertany a la Zona Rural (ZER), Vent Serè, han participat aquest dijous en la plantada d'arbres que s'ha dut a terme en la nova zona verda, que el consistori ha habilitat en la finca de propietat municipal, que es troba propera a la rotonda de la carretera de Vila-sana.

L'alcalde Jordi Llanes participa en la plantada d'arbresEls nens i nenes, acompanyats de l'equip docent del centre, han plantat una bona part dels seixanta arbres que la brigada municipal havia preparat per plantar en aquesta parcel·la de 6.000 metres quadrats, que s'ha de convertir en espai d'esbarjo per Castellnou de Seana. Un cop s'han plantat els arbres, alumnes dels diferents cicles han fet lectura de poemes, que feien referència als arbres.

L'actuació en aquesta parcel·la s'ha completat amb la construcció d'un pou, els serveis, i un cap de futbol 7, i també s'hi ha instal·lat un sistema de reg, per la gespa que s'hi plantarà. L’obra, amb un pressupost de prop de 42.000 euros, es finançarà amb una aportació de 38.000 euros de la Diputació de Lleida i la resta de fons propis del consistori.

L'Ajuntament ha reservat en la mateixa zona una parcel·la de 6.000 metres quadrats més, en previsió de construir la nova escola. En aquest sentit, Llanes ha afegit, que el consistori té previstreunir-se amb els responsables d’Ensenyament, per tal d’iniciar els tràmits per a la cessió de terrenys, com a inici del projecte de construcció del centre escolar, que completarà els equipaments en la zona.

Comentaris