24.10.2021 |

Ferran Porté de Mollerussa seleccionat en el prograna Joves i Ciencia

El jove de Mollerussa Ferran Porté serà un dels 4 estudiants de la demarcació de Lleida que s’incorporen al programa per al foment de la vocació científica dels joves. Una iniciativa que impulsa la Fundació CatalunyaCaixa, i que ha seleccionat a 52 joves de tot el territori català.
Ferran Porté, amb la resta de lleidatanes, Ginebra Alsina, Maria Corral, i Marta Gallego.
Ferran Porté de Mollerussa seleccionat en el prograna Joves i Ciencia

Ginebra Alsina de Cervera, la Maria Corral de Lleida, la Marta Gallego de la Pobla de Segur i el Ferran Porté de Mollerussa, són els joves de la demarcació de Lleida que han finalitzat els estudis de secundària, i que han estat seleccionts pel programa Joves i Ciència per seguir el seu batxillerat científic.

La Fundació CatalunyaCaixa ha seleccionat 52 estudiants que finalitzen el 4art curs d’ESO per participar en la cinquena edició del programa Joves i Ciència. El programa ofereix a aquests nois i noies la possibilitat de participar en activitats d’investigació totalment becades i acompanya els estudiants seleccionats durant els dos cursos de Batxillerat fins arribar a la universitat.

El programa Joves i Ciència s’inscriu en l'objectiu de la Fundació per fomentar la vocació científica dels joves. Fins ara ja s’han beneficiat del programa 270 estudiants entre totes les edicions.

Ferran Porté de Mollerussa seleccionat en el prograna Joves i Ciencia
comentaris