11.08.2022 |
Territoris.cat

Concert del duet Formiga & Cigale al Cafè del Teatre

El pròxim divendres 5 d'agost a les 22.30 h el duet d'arrels catalana i francesa actuaran en concert a Lleida, en la seva gira de 2016 per França i Catalunya.
 

Cigale noticia
La violinista catalana de l'Espluga de Francolí, Anna Amigó i l'arpista francesa Eva Genniaux formen el duet Formiga & Cigale
Concert del duet Formiga & Cigale al Cafè del Teatre

En un Tour que inclou un concert a la capital del Segrià, el duet - amb seu a Brussel·les- format per la violinista catalana, concretament de l'Espluga de Francolí, Anna Amigó i l'arpista francesa Eva Genniaux presentaran al Cafè del Teatre les seves composicions pròpies que compten amb un estil molt particular; melodies alimentades pels sons de l'arpa cèltica i el violí. cigale noticia-2

Un segell distintiu amb un ritme sorprenent de Formiga & Cigale que sorgeix l'any 2010 a partir de cançons tradicionals. 

La seva necessitat de compartir i reproduir música amb els altres les va portar a començar a treballar en conjunt. Des del 2012 han anat fent gires i han ofert diversos concerts. Però ha estat en aquest 2016 que han tret un llarga durada, un CD on cada cançó és un relat que transmet emocions.

Un resultat que harmonitza a la perfecció dalt de l'escenari, amb un atractiu estilisme- maquillatge i vestuari- que elles mateixes defineixen com a eclèctic; un espectacle singular que ha delectat al públic allí on han tocat, principalment en concerts i festivals d'Escòcia, França, Bèlgica i Catalunya. formiga and cigale noticia

De ben segur, que aquest pròxim concert del grup a Lleida - inclòs en la seva gira de 2016 per França i Catalunya- captivarà al públic, en una proposta en viu, única i molt sorprenent.

Característiques de la formació: 
Formiga & Cigale. Violí, arpa i veu. Grup amb seu a Brussel·les d'arrels francesa i catalana. Música tradicional i composicions pròpies. Música del món / popular. 

Facebook / Youtube 

Concert del duet Formiga & Cigale al Cafè del Teatre
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement