18.01.2021 |
Territoris.cat

El grup territoris.cat treu al carrer el segon número de la revista Territoris Magazine

L'oferta turística a Lleida o la febre pel running marquen alguns dels reportatges d'aquest número, amb entrevistes a personatges com Sor Lucia Caram, el modisto Estanislao o el director de cine, Robert Garcia.

Portada Territoris Magazine 1
Portada Territoris Magazine 1
El grup territoris.cat treu al carrer el segon número de la revista Territoris Magazine

El grup editorial Territoris.cat ha tret ja al carrer el segon número de Territoris Magazine, un mitjà en paper que complementa els ja existents en format digital. 

Aquesta nova línia informativa, que es va engegar amb la sortida del primer número el passat mes de març, ens permet també arribar a un públic més afí al mitjà tradicional del paper, alhora que dóna peu a deixar una mica de banda la rigorosa actualitat i aprofundir més en reportatges i entrevistes sobre la realitat que ens envolta i els seus personatges, sense deixar el vessant de la proximitat

Les pàgines centrals d'aquest número s'han dedicat al turisme a Lleida, repassant el ventall de possibilitats que s'ofereixen des de les comarques de Ponent en aquest temps de vacances, uns mesos en els quals es busca canviar d'aires.

La publicació és pionera a Lleida com a Revista Interactiva mitjançant l'app gratuïta layar 

El running, com a esport que arrasa i enganxa; la proposta d'estiu de Garriguitar Festival, o la sinistralitat de la N-240, són alguns dels temes abordats en Territoris Magazine, i on també se'ns apropa a personatges com Sor Lucia Caram; el modisto d'alta costura, Estanislao Solsona, o el director de cine, Robert Garcia.

La publicació és també pionera a Lleida com a revista interactiva, a través de realitat augmentada, un sistema que permet veure vídeos i informacions addicionals mitjançant l'aplicació gratuïta Layar per a dispositius mòbils i tabletes.

Així, els lectors que vulguin ampliar alguns dels reportatges de la revista poden, després de descarregar-se gratuïtament l'app Layar i col·locant el seu dispositiu de tal forma que la pantalla agafi la plana de la publicació amb el distintiu Interactua amb la revista! Veure amb layar, gaudir de diferents continguts com són vídeos i enllaços a pàgines web. 

El grup territoris.cat treu al carrer el segon número de la revista Territoris Magazine
comentaris