16.10.2021 |
Territoris.cat

L'Amistat seu de l'Aula d'interpretació davant de càmara dirigida per Maite Buenafuente

Un dels objectius de l'aula, és fer la representació dels alumnes per ajudar-los en la seva carrera, una oportunitat per a la gent que estudi, interpretació per especialitzar-se davant la càmera.

Sala, Buenafuente, Solsona i Pérez van presentar la iniciativa de l'AIDC.
Sala, Buenafuente, Solsona i Pérez van presentar la iniciativa de l'AIDC.
L'Amistat seu de l'Aula d'interpretació davant de càmara dirigida per Maite Buenafuente

El Complex L'Amistat de Mollerussa es convertirà en seu de l'Aula d'Interpretació Davant de Càmera (AIDC), proposta formativa que dirigiran l’actriu i cofundadora de El Terrat de Produccions, Maite Buenafuente, i l’actor i veí de Mollerussa, Josep Sala. L'objectiu de l'AIDC, és formar actors en aquesta disciplina sense haver de desplaçar-se a Barcelona.

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, acompanyat dels promotors, han presentat el projecte aquest dimarts. Solsona ha explicat que l’objectiu del consistori és 

traure profit L’Amistat i donar-li usos diferents per identificar-lo com a punt de trobada de projectes del món de l’espectacle.

Així mateix, l’alcalde, que ha qualificat el projecte com a únic i singular a les terres de Lleida, ha indicat que el consistori ho ha vist com una oportunitat de promocionar la ciutat i d’ampliar l’oferta formativa amb professionals del sector.

L’AIDC oferirà un seguit de formacions diferenciades en funció de si la demanda prové de la franja d’edat infantil o bé si es tracta d’adults o de joves. Les classes, està previst que comencin a partir del 17 de novembre i s’allarguin fins al juny, tot i que també s’oferirà tallers intensius d’alguns dies determinats al llarg del curs, segons ha explicat Maite Buenafuente, que és responsable de la direcció de càsting a El Terrat i des de fa anys compagina aquesta activitat amb la docència especialitzada en la preparació d’actors en el món de la interpretació davant la càmera.

Buenafuente, que ha dit que un dels objectius és també fer la representació dels alumnes per ajudar-los en la seva carrera, ha indicat que és tracta d’una oportunitat per a la gent que estudia interpretació per especialitzar-se davant la càmera. En aquest sentit, Josep Sala ha afegit que es vol arribar no només a les persones interessades de la demarcació de Lleida sinó també cobrir la demanda que hi pugui haver a la zona d’Aragó i que ara havien de desplaçar-se a Barcelona per trobar una sortida en aquest àmbit. La informació sobre aquest projecte pot trobar-se a través de la pàgina web www.aidc-lleida.com, que estarà activa aviat, i a través del correu [email protected]

L'Amistat seu de l'Aula d'interpretació davant de càmara dirigida per Maite Buenafuente
comentaris