L'escola Ignasi Peraire finalitza el programa LECXIT

L’activitat consisteix a dinamitzar la lectura a través d’establir un vincle emocional entre el voluntariat i l’alumnat de 4t de primària.

Voluntaris i alumnes que participen en el programa LECXIT de l'escola Ignasi Peraire.
photo_camera Voluntaris i alumnes que participen en el programa LECXIT de l'escola Ignasi Peraire.

L'escola Ignasi Paraire de Mollerussa va cloure aquest dimarts el programa d'activitats extraescolars que porta per nom LECXIT, una iniciativa que es va implantar en el centre a través del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de Mollerussa, el departament d'Ensenyament i la Fundació Jaume Bofill, que va facilitar el material i la formació dels voluntaris.

L’activitat ha consistit en dinamitzar la lectura a través d’establir un vincle emocional entre el voluntariat i l’alumnat de 4t de primària, amb un treball que consistia en el fet que els voluntaris acompanyessin als alumnes en una sessió de lectura conjunta setmanal.

Els voluntaris que han participat en aquesta activitat provenien d'entitats com l’AMPA de l’Escola Mestre Ignasi Peraire, l’Associació de Teatre Rossinyol, l’Institut Mollerussa, L’Aula Universitària i el Casal de Gent Gran, així com d’altres ciutadans de Mollerussa.

Comentaris