23.05.2022 |

La colla Dolç Infern arrasa a Vilanova de Bellpuig i consolida el liderat a Tàrrega

Els sardanistes de Ponent han tingut dues cites amb el Campionat de la Terra Ferma aquest cap de setmana, en una jornada que ha permès mantenir el liderat a la colla Dolç Infern de Lleida i la segona posició a la colla Estol-Espígol d’Agramunt.

Vilanova de Bellpuig ha acollit aquest dissabte el 33è Concurs Sardanista.
La colla Dolç Infern arrasa a Vilanova de Bellpuig i consolida el liderat a Tàrrega

Per una banda, Vilanova de Bellpuig ha acollit aquest dissabte el 33è Concurs Sardanista de la població. El certamen ha comptat amb la participació de set colles sardanistes entre les quals s’ha imposat la Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, tant en la categoria absoluta com en la de punts lliures, en què s’ha imposat a l’Estol Espígol d’Agramunt, que habitualment s’imposa en aquest apartat.

El concurs de Vilanova també ha comptat amb l’actuació de la colla local Sol Ixent que s’ha hagut de conformar amb la tercera posició, seguida de la Verge del Miracle de Balaguer, la Xalem de Bellvís, els Jovencells de Cervera i la Somni de Lleida, per aquest ordre.
En la categoria aleví, la colla Escarlata s’ha imposat als Dimoniets, totes dues de Lleida, mentre que a la Infantil, la Guspira ha guanyat els Demà Jovencells de Cervera. Per l’altra banda, a Tàrrega, la classificació general s’ha mantingut amb la Dolç Infern al capdavant, ja que s’ha tornat a imposar nen la categoria absoluta per davant de l’Estol-Espígol.

En total, hi han participat 5 colles, entre els quals la Montseny de Vic i l’Essència de Tarragona, i la Xalem de Bellvís, que ha quedat darrera. En la categoria de punts lliures, en canvi, l’Estol Espígol ha superat la Dolç Infern. En la categoria infantil, la Guspira ha superat els Demà Jovencells de Cervera, mentre que en la categoria aleví, els Dimoniets han estat l’única colla que hi ha participat.
La propera cita del Campionat de la Terra Ferma és a Cervera el proper 23 de setembre, després que Solsona anul·lés el seu per al proper cap de setmana.

La colla Dolç Infern arrasa a Vilanova de Bellpuig i consolida el liderat a Tàrrega
comentaris