27.06.2022 |

La companyia MalRoyo improvisa el Carnestoltes al Gat Negre de Mollerussa

Els locals de Mollerussa s'afegeixen a la celebració del Carnestoltes a Mollerussa organitzant activitats paral·les a la Gran Rua de les entitats i associacions del municipi.
José Malaguilla és membre de la companyia MalRoyo.
José Malaguilla és membre de la companyia MalRoyo.
La companyia MalRoyo improvisa el Carnestoltes al Gat Negre de Mollerussa

Aquest cap de setmana, a Mollerussa, afloren les ofertes d’activitats al voltant de les festes de Carnaval, las Gran Rua organitzada pel consistori serà l'acte central  de la tarda. Una iniciativa que conduirà al públic a través de diferentes activitats fins arribar a la nit de festa en la que s'hi afegiran els locals de lleure de la ciutat.

De la festa tradicional derivarà a iniciatives privades amb propostes singulars i enginyoses que tenen la pretenció de participar de la celebració i invitar al públic a gaudir d'espectacles gratuïts en els seus locals. Una d'aquestes propostes és la del Gat Negre que presenta un espectacle d'inprovització i de complicitat amb el públic que protagonitzarà la companyia MalRoyo.

Les aportacions del públic serviran per a escriure el guió d’unes històries sonades que donaran forma a un show únic i irrepetible; entre d’altres coses, perquè ningú sap com acabarà. Una nit per riure, on ni tant sols els dos artistes encarregats de donar forma a aquesta proposta gamberra són capaços de preveure el rumb de la nit. La companya d’improvisació MalRoyo la formen Rai Borrell i José Malaguilla, ambdós experimentats actors del món del teatre i la televisió, que hem pogut veure en espectacles com l’Improshow del Teatreneu de Barcelona.

Una manera divertida d'acabar la nit del Carnestoltes, compartint riures i companyia al Gat Negre, fins i tot podent gaudir de la seva bona gastronomia, dissabte pot ser una nit de bon rotllo amb la companyia MalRoyo.

La companyia MalRoyo improvisa el Carnestoltes al Gat Negre de Mollerussa
comentaris