21.10.2021 |

La novel·la "Una història d'amor" captiva al públic mollerussenc

Josep Camps, doctor en filologia i professor de la UOC, va destacar la qualitat de l'obra tant per la història que s'hi narra com pel fet de com es narra a nivell de tècnica literària. Va destacar que per ser una primera novel·la trenca amb els tòpics que les primeres obres no tenen, per tant, qualitat.
La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa  va acollir la presentació.
La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va acollir la presentació.
La novel·la "Una història d'amor" captiva al públic mollerussenc

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va acollir aquest dijous la presentació del llibre Una història d’amor de l’escriptora de Torrelameu establerta a Mollerussa, Helena Rufat. La presentació de l’obra, publicada per Edicions 1984, va anar a càrrec de Josep Camps, doctor en Filologia Catalana, i va reunir més de 135 persones.

Segons Josep Camps, unir qualitat literària i comercialitat és un tàndem difícil que Una història d'amor sí que uneix. L'obra és també una novel·la que, malgrat estar ambientada en els primers anys de la transició, a principis dels 80, esdevé molt actual, sobretot pel tipus de relació entre els dos protagonistes, en Benet, un capellà de poble i la Teresa, una mare soltera que fuig de Barcelona i arriba a Torsal per trobar un futur millor. L'acte es va cloure amb la signatura d'exemplars.

El proper acte previst a la biblioteca serà el 15 de novembre, quan es farà la presentació a dos quarts de nou del vespre de Lliures o morts, de Jaume Clotet i David de Montserrat, una novel·la que descobreix la figura del mestre d’escola Ermengol Amill com l’heroi oblidat del 1714. Per tancar la programació adreçada a adults la biblioteca acollirà el proper 13 de desembre la presentació del tercer número de la revista Mascançà, un acte que ha canviat de data ja que en principi estava previst pel dia 29 de novembre. 

La novel·la "Una història d'amor" captiva al públic mollerussenc
comentaris