DISSABTE 11 D'ABRIL A PARTIR DE LES 11 DE LA NIT AL PAVELLó POLIESPORTIU.

Vilanova de Bellpuig reuneix aquest dissabte a Lax'n'Busto, Brams, Xeic!, i Oques Grasses sota l'Estelada

La primavera musical de la demarcació de Lleida obre el calendari a Vilanova de Bellpuig, amb el concert dels vint-i-cinc anys de Brams, i l'estrena del nou disc de Xeic!, Som.

Brams en el Concert de l'Estelada 2014.
photo_camera Brams en el Concert de l'Estelada 2014.

Vilanova de Bellpuig prepara l'escenari per rebre l'esdeveniment de referència de l'àmbit musical català, el Concert de l'Estelada. Una convocatòria que en la seva dotzena edició reunirà als grups Lax'n'Busto, Brams, Xeic!, i Oques Grasses, tot recuperant el format nocturn dels seus orígens.

El cartell d'enguany reuneix a dues de les bandes més joves de l'escena musical catalana amb dos dels grups de culte del país, que oferiran més de set hores de música en català i reivindicativa que tornaran a fer vibrar, el pavelló municipal de Vilanova de Bellpuig.

Com en anys anteriors, l'organització del concert aprofitat la convocatòria reivindicativa per oferir als espectadors, al·licients que facin atractiva la trobada musical, i en aquesta ocasió Xeic!, inaugurarà el concert a les 11 de la nit, presentant el seu nou disc Som.

Compartiran escenari amb el grup de Rasquera, una de les formacions joves i amb més projecció de l'escena musical catalana, com són Oques Grasses, els d'Osona porten a Vilanova de Bellpuig el seu espectacle Living in the hol·les.

Els seguidors del grup de culte Lax'n'Busto hauran d'esperar a les dues de la matinada per escoltar les cançons incombustibles i les noves peses de la Gira Essencial. Els del Vendrell trepitgen l'escenari del Pla d'Urgell per tercer any consecutiu.

I la veterania de Brams tancarà, el Concert de l'Estelada, una banda que formen part de la història de la trobada musical de Vilanova de Bellpuig, formant part dels cartells des de pràcticament els seus inicis. Brams oferirà sota la convocatòria de l'Estelada un repertori que vol celebrar els vint-i-cinc anys de trajectòria musical. Una commemoració que la banda de Titot, va inaugurar el passat dijous a Mataró sota el títol de 25 anys parint Brams.

Les entrades estan disponibles en 8 punts de venda diferents de Barcelona, Tàrrega, Mollerussa, les Borges Blanques, Bellpuig i Vilanova de Bellpuig a un preu de 12 euros anticipada i 14 a taquilla. També es poden adquirir, com ja és habitual, per internet al web de www.productesdelaterra.com.

comentaris