03.10.2022 |
Territoris.cat

La màgia de la lectura convoca a més de 2.900 escolars catalans en el Saló del Llibre de Mollerussa

La màgia és l’eix temàtic al voltant del qual gira enguany el saló amb una exposició monogràfica Abracadabra pota de cabra, que ocupa l’escenari del teatre.

 

Marc Solsona asisteix a l'espectacle inaugural amb Reina Duarte i  Joaquin Bejarano.
Marc Solsona asisteix a l'espectacle inaugural amb Reina Duarte i Joaquin Bejarano.
La màgia de la lectura convoca a més de 2.900 escolars catalans en el Saló del Llibre de Mollerussa

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil ha obert les portes aquest diumenge, amb la voluntat de projectar la màgia de la lectura sobre els 2.900 escolars que visitaran la mostra fins al 30 d'abril, una xifra a la qual s'afegirà tot el públic familiar que també aprofitarà el certamen per conèixer les novetats editorials, així com per participar en la quinzena d'activitats que s'hi han programat.

La trenta-unena edició del saló, que ocupa el Complex L'Amistat, ha estat inaugurada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Reina Duarte, i el director de l’àrea del llibre de l’Institut Català d’Empreses Culturals, Joaquin Bejarano.

En el seu parlament Solsona ha assegurat que no es pot entendre el calendari cultural de Mollerussa sense el saló, i ha afegit que la capital del Pla d’Urgell acull aquest certamen itinerant per tretzena vegada consecutiva perquè reuneix tots els condicionants que cal per ser-ne la seu, ja que fa una aposta decidida per la cultura i en concret pel món de la literatura infantil i juvenil.

no es pot entendre el calendari cultural de Mollerussa sense el saló

Per la seva part, Reina Duarte ha volgut agrair a Mollerussa la seva generositat per obrir les portes a tots els nens i nenes de Catalunya perquè en gaudeixin.

la seva generositat per obrir les portes a tots els nens i nenes de Catalunya

Joaquin Bejarano, ha assegurat que el saló és la llavor per despertar l’esperit crític dels nens i nenes i al mateix temps ser l’altaveu de tota la tasca que du a terme des del món editorial per formar i entretenir els que seran els adults de demà.

 llavor per despertar l’esperit crític dels nens i nenes.

L'espectacle del Mag Selvin, ha inaugurat el programa d'activitats, donat que la màgia és l’eix temàtic al voltant del qual gira enguany el saló amb una exposició monogràfica Abracadabra pota de cabra, que ocupa l’escenari del teatre, amb una selecció dels millors llibres sobre el món de la màgia i la bruixeria que s’han escrit en els darrers temps.

Podeu descarregar la programació detallada dia a dia, clicant en aquest enllaç. 

La màgia de la lectura convoca a més de 2.900 escolars catalans en el Saló del Llibre de Mollerussa
comentaris