Més de 2.600 escolars visitaran el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

 Els escolars que hi participin podran conèixer de primera mà el treball de 6 escriptors i il·lustradors. A més a més, podran recórrer les diferents exposicions que composen aquest saló.

Activitats escolars en l'edició 2013 del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa.
photo_camera Activitats escolars en l'edició 2013 del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa.

Més de 2.600 alumnes de diferents centes escolars de les terres de Lleida han formalitzat ja les seves inscripcions per poder visitar el XXXè Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebrarà al Pavelló Firal de Mollerussa del 28 d’abril a l’11 de maig.

L’any passat van aplegar 2.900 escolars d’arreu de Catalunya, 300 més que l’edició anterior,  i enguany s’espera repetir les xifres ja que encara falta comptabilitzar tots els visitants de les escoles bressol, pels quals s’ha pensat en una sessió especial, així com també els participants en les semifinals del X Certamen de Lectura en Veu Alta, que es farà en el marc del saló.

Els escolars que hi participin podran conèixer de primera mà el treball de 6 escriptors i il·lustradors. A més a més, podran recórrer les diferents exposicions que composen aquest saló, l’únic d’aquestes característiques que se celebra als Països Catalans i el més gran de l’estat espanyol pel que fa a volum de llibres que s’hi exposa (més de 4.500 volums). El saló és promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Comentaris