Miralcamp celebra el Primer Mercat d'intercanvi del llibre

Una iniciativa que impulsa, la recentment creada Associació Miralcamp Activa't, que vol fomentar l'activitat cultural i de lleure al municipi.

Els nens i nenes de Miralcamp van escolars amb atenció el contacontes.
photo_camera Els nens i nenes de Miralcamp van escoltar amb atenció el contacontes.

L'Associació Miralcamp Activa't va impulsar aquest diumenge una nova iniciativa que sota el nom de Primer Mercat d'Intercanvi del Llibre, pretenia fomentar la lectura a través de l'intercanvi de publicacions entre els veïns del municipi.

L'acció va començar amb el contacte amb els veïns que van cedir més de 300 volums, als quals en el moment de cedir els exemplars se'ls va lliurar una butlleta, amb la que podien intercanviar nous exemplars en el dia del mercat. El diumenge al matí es va instal·lar la parada a la plaça de Sant Jaume amb l'exposició de tots els llibres que es van recollir, i un gran nombre de persones van remenar entre l'oferta presentada.

Paral·lelament es va organitzar un Contacontes per a la quitxalla, una forma de vincular l'acció amb els més petits, i així animar-los a la lectura. Una selecció musical va acompanyar tota la matinal literària.

Miralcamp Activa't ha organitzat un seguit d'actes des de la seva fundació, i amb la voluntat de dinamitzar la cultura i el lleure del municipi, fa una crida a tots els veïns i veïnes per tal que presentin propostes per tal de millorar la convivència de Miralcamp.

Comentaris