26.09.2022 |
Territoris.cat

Mishima, Brams, La Troba Kung-Fú i Els Catarres en el Concert de l'Estelada

Per primera vegada Mishima tocarà al Concert de l'Estelada i ho faran amb un disc recent sortit del forn. 'L'ànsia que cura' fa ben poques setmanes.

Els Catarres en la nova edició del Concert de l'Estelada.
Els Catarres en la nova edició del Concert de l'Estelada.
Mishima, Brams, La Troba Kung-Fú i Els Catarres en el Concert de l'Estelada

Mishima, Brams, La Troba Kung-Fú, Els Catarres, Xeic! i Jordi Montañez compartiran escenari el pròxim 26 d'abril a Vilanova de Bellpuig, en l'11è Concert de l'Estelada. Són sis grups de primera fila, alguns ja repeteixen, d'altres són gairebé habituals i algun és la primera vegada que trepitjarà l'escenari de l'emblemàtic concert. Una proposta que combina en 12 hores, música, reivindicació i festa.

Per primera vegada Mishima tocarà al Concert de l'Estelada i ho faran amb un disc recent sortit del forn. L'ànsia que cura fa ben poques setmanes que és a la venda i l'èxit ja està assegurat. El grup de Barcelona presentarà oficialment (exceptuant les preestrenes que ha fet la banda) el disc al Festival Strenes de Girona, dues setmanes abans que a Vilanova de Bellpuig.

Brams són un dels grups més habituals al cartell del Concert de l'Estelada. Hi van ser en la primera edició, i han estat presents els tres últims anys. Una trobada amb el públic que ha de servir per presentar el nou treball Anem tancant les portes a la pordesprés de tres anys de silenci discogràfic.

La rumba de La Troba Kung-Fú tornarà a sonar a Vilanova per segon any consecutiu després d'haver actuat també, en l'edició del 2011. Santalegria, el seu darrer treball ha estat considerat el millor disc de 2013 per la crítica.

Els Catarres, amb l'èxit dels dos discos, el grup no ha parat de girar per presentar la seva música fresca i animada.

Xeic!, en aquests moments, estan immersos en una gira en acústic, sota el nom d'Arrels, que interrompen per poder tornar a Vilanova de Bellpuig i fer sonar amb la màxima plenitud el seu ska de pagès.

Jordi Montañez, s'estrena al concert de l'Estelada. Amb dos discos, a l'esquena, Cançons d'ara i Dolça Victòria, el cantautor de Barcelona ja s'ha fet un lloc a l'escena de la cançó d'autor català que vol reivindicar la vigència de la paraula dels referents de la Nova Cançó i adaptar-la a una estètica musical actual.

Mishima, Brams, La Troba Kung-Fú i Els Catarres en el Concert de l'Estelada
comentaris