Mostra itinerant de música antiga a 26 municipis del Pirineu

El Festival arriba a la seva cinquena edició amb l’oferta durant els mesos de juliol i agost de fins a 45 concerts 

Andreas Prittwitz & Lookingback Baroque Orchestra
photo_camera Andreas Prittwitz & Lookingback Baroque Orchestra

El Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba enguany a la seva cinquena edició amb l’oferta durant els mesos de juliol i agost de fins a 45 concerts en 26 municipis pirinencs. Aquesta mostra itinerant de música històrica inclou a més a més Passejos Musicals i sessions Gastrofilm, pensats com activitats complementàries per gaudir també de l’entorn paisatgístic i natural del Pirineu.

Del 3 de juliol al 30 d’agost, aquesta manifestació musical convida a gaudir de concerts en espais excepcionals com són algunes de les esglésies romàniques que esquitxen el Pirineu o a altres llocs singulars com santuaris, castells, museus, teatres i ateneus.

Descobrir les joies arquitectòniques del romànic i el seu entorn natural amb activitats complementàries són les propostes del FeMAP, una iniciativa a la qual enguany s’han afegit els municipis de Sant Llorenç de Morunys, Sant Joan de les Abadesses i el municipi francès de Bourg-Madame, una incorporació que significa el primer municipi francès en formar part d’aquest certamen.

Els deu alumnes seleccionats per al Curs del Festival de Música oferiran una mostra del seu treball 

 

Dins el Festival cal destacar la tercera edició del Curs del Festival de Música Antiga dels Pirineus, reconegut internacionalment i que enguany estarà dedicat a la música de principis i meitat del segle XVII. Dirigits i acompanyats pel violagambista Fahmi Alqhai, els deu alumnes seleccionats oferiran una mostra del treball realitzat durant el curs, el qual es desenvoluparà del 17 al 19 d’agost.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement