Música, llibres i teatre per celebrar la diada de Sant Jordi a l'escola Pompeu Fabra

Els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa comparteixen amb el claustre de professors i les famílies, la diada de Sant Jordi.

Els pares i alumnes trien la seva literatura per regalar en la diada de Sant Jordi.
photo_camera Els pares i alumnes trien la seva literatura per regalar en la diada de Sant Jordi.

Com ve essent tradicional, els alumnes de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa preparen amb entusiasme la diada de Sant Jordi, una celebració que comparteixen amb els professors i les famílies, instal·lant les parades de llibres i roses al pati de l'escola, per tal que tots puguin remenar entre les propostes literàries.

Els alumnes de cicle superior van ser els encarregats de preparar i representar la llegenda de Sant Jordi de Ricard Bonmatí, a la qual hi van assistir els més petits de l'escola, que no es van cansar d'aplaudir als finalistes del centre, per la seva interpretació.

Els pares i mares del centre van ser els encarregats d'aportar la part gastronòmica a la festa, a l'hora del pati van oferir una bona tassa de xocolata a tota la quitxalla.

La jornada va finalitzar amb una audició musical que val oferir els alumnes del centre, que cursen estudis musicals, amb els instruments que toquen.

Comentaris