Pagès Editors presenta el best-seller dedicat a la DO Costers del Segre
El llibre ha comptat amb les plumnes de Josep Vallverdú, Marta Alòs, Vidal Vidal, Josep Ramon Ribé, Marc Trilla, Toni Lara, Xavier Ayala
El restaurant La Boscana de Bellvís va ser l'escenari, aquest dijous, de la presentació del llibre Els vins de Costers del Segre, que ha publicat Pagès Editors i que ha comptat amb la participació dels lletraferits, Josep Vallverdú, Marta Alòs, Vidal Vidal, Josep Ramon Ribé, Toni Lara, el fotògraf Marc Trilla, i el sommelier Xavier Ayala
La presentació va anar seguida d'un maridatge de productes elaborats en el restaurant La Boscana de Bellvís i els vins d'una dotzena de productors de la DO. Els assistents també van poder visitar les instal·lacions de l'establiment bellvisenc, que s'ha convertit en un referent de la restauració lleidatana.
A Lleida sempre s’havia fet vi i havia arribat l’hora que tingués un renom. En aquest exhaustiu compendi que suposa aquest llibre –el primer d’aquestes característiques de la DO Costers del Segre– s’expliquen la filosofia, les subzones, els cellers un per un –a hores d’ara ja són gairebé una quarantena–, tot ben amanit amb una acurada selecció de fotografies i amb els comentaris de tast dels millors productes de cadascun dels elaboradors. Aquesta obra expandeix els aromes i els sentiments que es desprenen de cadascun d’aquests cellers. Una experiència única, com cada cop que obrim i tastem un vi de la DO Costers del Segre.