El pianista Adrià Aguilera protagonista del concert de Santa Cecília a Mollerussa

Per celebrar la festa de Santa Cecília, patrona dels músics, l'Associació de la Música i l'Escola Municipal de Música, han preparat diversos actes aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda.

Imatge del Concert de Nadal amb el Conjunt Instrumental de l'EMMM.
photo_camera Imatge del Concert de Nadal amb el Conjunt Instrumental de l'EMMM.

El pianista Adrià Aguilera serà el convidat de la celebració de la festivitat de Santa Cecília, que tindrà lloc aquest diumenge dia 23 al Centre Cultural de Mollerussa. Un acte que organitza l'Associació de la Música de i l'Escola Municipal de Música de Mollerussa (EMMM), amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La celebració començarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda en les dependències de l'EMMM, amb una xocolatada organitzada per l'AMPA del centre.

Amb l'espectacle Un concert de mil dimonis, Aguilera combina humor i música, amb una proposta artística, que pretén donar la volta al món de la música clàssica per tal de fer-lo més proper i divertit a totes les edats. El concert arrenca amb un jove pianista que comença un concert que sembla del tot formal però després de la primera peça musical se li apareix el seu particular dimoni amb la intenció de fer un gir radical al concert.

El concert començarà amb la participació dels alumnes de Nivell Mitjà de l’escola, que interpretaran diferents peces instrumentals de música de cambra, acompanyats pel pianista Adrià Aguilera. En el decurs del mateix acte es lliuraran els premis als guanyadors del Concurs de Dibuix de Santa Cecília, en el que hi han participat els alumnes de Sensibilització fins al segon curs de Nivell Elemental.

Comentaris