19.10.2021 |
Territoris.cat

Presenten el programa de Dinàmica Educativa 2014 del Pla d'Urgell

Entre les novetats d'enguany s'incorporen visites a les empreses de la comarca i una proposta didàctica per l'exposició gràfica que commemora els 25 anys del Pla d'Urgell.

Els directius dels centres educatius que van participar en la presentació.
Els directius dels centres educatius que van participar en la presentació.
Presenten el programa de Dinàmica Educativa 2014 del Pla d'Urgell

Els centres eductius del Pla d'Urgell ja disposen del programa d'activitats de dinàmica educativa que impulsen el Consell Comarcal i els Serveis Educatius del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels centres. Amb la col·laboració i el suport d'institucions, entitats i empreses de la zona. Una oferta amb la qual el professorat del Pla d'Urgell disposarà d'indrets d'aprenentatge, per realitzar activitats pedagògiques amb el seu alumnat, dins i fora del recinte escolar.

El programa d’activitats inclou més de vint propostes per als diferents nivells escolars i en diversos àmbits, des de medi ambient, català, anglès, música, història, art, ciència, tecnologia, entre altres. En aquesta edició, s’incorporen diverses novetats: les visites a Vinagres Badia, una empresa centenària de Mollerussa, una visita a l’escola de vol La Serra, per aprendre com s’enlaira un avió i els fenòmens meteorològics, un taller per a aprendre a treballar amb els diccionaris en línia. Es completa el programa amb la visita a l’exposició gràfica sobre la creació de la comarca del Pla d’Urgell, acompanyada d’una proposta didàctica, per tal que els alumnes puguin aprendre més sobre l’exposició i la història de la comarca.

Podeu consultar el programa complet d'activitats clicant en aquest enllaç.

Per a assabentar els centres del programa de dinàmica educativa comarcal i poder planificar millor les activitats al llarg del curs, es va convocar als directors dels centres educatius de la comarca.
Aquest programa, que es duu a terme juntament amb el Servei Educatiu del Pla d’Urgell, està finançat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell i arriba als 5.500 alumnes de la comarca.

Presenten el programa de Dinàmica Educativa 2014 del Pla d'Urgell
comentaris