Promocionen espectacles de música i teatre per a joves a preus especials

La campanya Escena 25 ofereix els mesos d'octubre i novembre fins a 22.000 entrades a preus d'entre 3 i 10 euros en més de 100 teatres i sales de concerts de Catalunya

Presentacio Escena 25
photo_camera Presentació de la iniciativa del Departament de Cultura

El Departament de Cultura ha presentat la tercera edició d’Escena 25, una campanya que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys. Aquesta iniciativa facilita el seu l’accés a entrades per als espectacles durant els mesos d'octubre i novembre. La campanya permet també donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

A Catalunya hi ha 560.416 persones en aquesta franja d'edat

Per gaudir d'aquests preus especials, d’entre 3 i 10 euros, els interessats s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, on han de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals vulguin assistir, comprar l’entrada i posteriorment recollir-la  a la taquilla de l’equipament. El registre i la reserva es podrà realitzar fins al 31 d’octubre, però se’n podrà gaudir també al novembre. Com a novetat d’aquest any, els joves podran assistir als espectacles tantes vegades com vulguin.

En la campanya hi col·laboren més de 100 teatres i sales de concerts de Catalunya, que oferiran entrades destinades al públic d’entre 18 i 25 anys. A Catalunya hi ha 560.416 persones en aquesta franja d’edat, per a les quals ja hi ha 22.000 entrades disponibles dins les condicions de la campanya. Aquesta quantitat anirà augmentant en el decurs de la campanya i sempre en funció de la demanda.

comentaris