Santiago Segura dóna per fet que Catalunya serà independent en la seva nova pel·lícula

El director ha penjat, aquest divendres, en el canal de YouTube el tràiler de la seva nova pel·lícula "Torrente 5: operación Eurovegas", treball que s'estrenarà el 3 d'octubre.

El director i actor Santiago Segura, culpa als catalans de la profanació de la tomba del Fary, en la seva nova pel·lícula, que sota el títol de Torrente 5: operación Eurovegas, s'ha conegut el tràiler, aquest divendres, en el canal de YouTube.

Segura introdueix aquesta insinuació com si es tractés de gent aliena al que l'any 2018 estava passant a Madrid. La frase esto han tenido que ser los catalanes Torrente, forma part de la història del detectiu que surt de la presó i es troba amb un paisatge desolador que res té a veure amb el que havia conegut, i prepara amb personatges frikis en la línia de les seves anteriors cintes.

Segura s'ha rodejat d'actors com Julián López, Angy Fernández, Carlos Areces, Fernando Esteso, Neus Asensi i personatges tan populars com Jesulín de Ubrique, Florentino Fernández, Barragán, Cañita Brava, El Langui, la presentadora Ana Simón i fins i tot el nord-americà Alec Baldwin, per rodar la pel·lícula que s'estrenarà en els cinemes el 3 d'octubre.  

Comentaris