Sónar arranca amb l'estrena mundial dels shows de Massive Attack i Plastikman

Sónar impulsa Sónar + D, convertit en congrés internacional de cultura digital i plataforma d'interacció per a les indústries creatives i tecnològiques, que amplia la vocació del festival per la innovació i les oportunitats de negoci en l'àmbit de la música, l'audiovisual, el transmedia i els continguts interactius.

 Röyksopp & Robyn arrenquen Do It Again Tour a Sónar de Nit.
photo_camera Röyksopp & Robyn arrenquen Do It Again Tour a Sónar de Nit.

El Festival Sónar, obrirà portes el pròxim dijous amb estrena mundialment i en exclusiva dels shows de Massive Attack (un concert que dóna un pas més en la seva particular exploració audiovisual de la propaganda política i la influència tecnològica), Plastikman (presentant en directe els temes del seu nou disc, EX , en el que serà el seu únic concert del 2014 a tot el món), i Röyksopp & Robyn(que arrenquen Do It Again Tour a Sónar de Nit), i acull per primera vegada a Espanya els nous espectacles de Lykke Li, Caribou , Audion, Simian Mobile Disco, Daito Manabe, Yelle i Ben Frost, entre d'altres.

El festival presenta, en la seva programació nocturna a molts dels més rellevants nous talents renovadors de l'electrònica de ball actual, diversos d'ells treballant per estrelles del mainstream des d'una vocació i una posició eminentment underground. Es tracta d'un nou paradigma del qual són protagonistes productors com Evian Christ, Flux Pavilion, Dj Snake, Kaytranada, Visionist, Gesaffelstein, Pretty Lights o Hucci, i projectes com I Am Legion, Rudimental o Camo & Krooked.

El festival completa aquest any una de les seves programacions més excitants en l'àmbit nacional, determinada pel excel · lent moment de l'escena i la notable projecció internacional d'artistes com Downliners Sekt, Alizzz, Henry Saiz, Desert o BFlecha. Són en total més de 30 actuacions, entre les quals destaquen també les de Sunny Graves, Nev. Era, Astroboyz, Glue Kids, Kresy, Territoire, Sau Poler, Mwëslee, Balago o Pina, entre molts altres.

Pel que fa a Sónar + D, esdeveniment que se celebra en el marc de Sónar de Dia, al Palau de Congressos de Fira Montjuïc, els dies 12, 13 i 14 de juny, reunirà experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors ) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives al voltant de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmèdia.

Comentaris