24.09.2021 |
Territoris.cat

Sónar incorpora 50 nous artistes al cartell de 2014

El festival també presenta les experiències digitals i immersives de Audioni Daito Manabe, el primer amb un xou de pur techno dissenyat pels responables de ISAN, d'Amon Tobin, i el segon amb un espectacle que combina videomapping i dansa contemporània.

Dâm-Funk, arriba carregat de sintetitzadors i caixes de ritmes vintage, i el  boogie-funk.
Dâm-Funk, arriba carregat de sintetitzadors i caixes de ritmes vintage, i el boogie-funk.
Sónar incorpora 50 nous artistes al cartell de 2014
Sónar 2014 completa el bloc principal de la seva programació musical amb la incorporació de 58 nous artistes, encapçalats pels llegendaris Chic,una de les més grans bandes de música de ball de tots els temps, ambNile Rodgers al capdavant.

 
El festival també suma les actuacions de diversos artistes nòrdics de plena actualitat, com Neneh Cherry i Lykke Li, ambdues movent-se amb gran talent pel pop, l'electrònica i el soul, i presentant els seus nous discos a Sónar, el tàndem format pel duo noruec Röyksopp i la cantant suecaRobyn, que prometen grans dosis d'eufòria electropop d'alta volada; Todd Terje, rei del cosmic disc també amb nou àlbum sota el braç, iTrentemøller, presentant amb la seva banda les cançons del recent "Lost", entre l'indie pop i l'electrònica èpica.
 
La programació es completa amb artistes visionaris com dam-Funk (electro-boogie retrofuturista), Kid Koala (scratch i cabaret), Forest Swords (dub i folk ancestral), Henry Saiz (electrònica orgànica) o la col · lisió de llenguatges entre un de referents més importants de l'avantguarda sonora actual, Oren Ambarchi i la Sinfonietta de Cracòvia en una col · laboració de Sónar amb el festival polonès Unsound.
 
Sónar de Dia rep dues de les més fermes realitats de l'escena nacional actual. El madrileny Henry Saiz estrenarà un nou directe en el qual interpretarà les cançons del seu últim àlbum en el seu segell Natura Sonoris amb un ampli grup d'instrumentació acústica. I la gallega Belén Vidal, més coneguda com BFlecha, farà el mateix amb les moltes joies de "Beta", disc que obre un nou camí per al synth pop i el r & b electrònic cantat en castellà.
 
Ja estan a la venda els tiquets per a Sónar de Dia i Sónar de Nit. També estan disponibles les Entrades de 2 Nits i l'Abonament General. Les Acreditacions Professionals poden adquirir a un preu reduït fins al 30 de març.

Sónar incorpora 50 nous artistes al cartell de 2014
comentaris