23.05.2022 |
Territoris.cat

L'estrella del hip hop mundial A $ AP Roky encapçala les noves incorporacions del Sónar 2015

Aquesta nova tanda d'artistes s'adhereix a la programació, en la qual seran presents The Chemical Brothers, Skrillex, Die Antwoord, FKA twigs, Flying Lotus, Róisín Murphy, Duran Duran entre altres.

El músic novaiorquès estrella del hip hop mundial A $ AP Roky en el Festival Sónar 2015.
El músic novaiorquès estrella del hip hop mundial A $ AP Roky en el Festival Sónar 2015.
L'estrella del hip hop mundial A $ AP Roky encapçala les noves incorporacions del Sónar 2015

L'estrella del hip hop mundial A $ AP Roky encapçala una trentena de noves incorporacions al programa del Festival Sónar 2015, la convocatòria referent de la música electrònica que des de principi de mes ja te a la venda les entrades dels concerts de dia i del Sónar Nit, així com els abonaments a preu reduït i l'entrada 2 Nits.

El músic novaiorquès podria aprofitar la plataforma Sónar per presentar alguna de les peces del seu nou àlbum, un treball en el qual està treballant actualment. A $ AP Roky ha obtingut un enorme èxit de crítica i públic amb els seus dos primers discos, la mixtape Live.Love.A $ AP i el LP Long.Live.A $ AP, amb Skrillex, Drake i Kendrick Lamar entre altres col·laboradors.

El músic i productor de Harlem, també ha participat en cançons d'altres noms clau del mainstream actual, com Rihanna i Justin Timberlake, i és a més un artista polifacètic que dirigeix ​​els seus propis videoclips.

Sónar també comptarà amb dos nous shows de primer nivell amb un alt contingut audiovisual, començant per l'estrena del nou àlbum d'Squarepusher i l'espectacle de Double Vision, que uneix els sons del productor alemany Atom ™ amb les imatges i el disseny lumínic de l'artista australià Robin Fox.

Les noves incorporacions incideixen especialment en l'electrònica de ball, amb la presència d'artistes de referència, la majoria d'ells a Sónar de Nit de, com Seth Troxler, Tiga (per primera vegada en directe), Jamie Jones, Erol Alkan, Felix Dickinson, DJ Tennis, Kasper baixos ø RKE i Adam Beyer, i joves representants de les noves corrents del grime, el trap o el jersei club, com Dj Sliink, Swindle, RL Grime i Gramatik.

Com en edicions anteriors el festival dóna un espai preferent a l'escena musical nacional de primera línia, com Jupiter Lion, Exoteric Continent, Fernando Lagreca, Cap Sant Roc, Nen de Elx Vs, ElsVoluble, Noir Noir, Viktor Flors, com a méss destacats.

Recordar que aquesta programació s'ha d'afegir a la que ja es va presentar al seu dia de la que en formen part The Chemical Brothers, Skrillex , Die Antwoord, FKA twigs, Flying Lotus, Róisín Murphy, Duran Duran, Hot Chip, Jamie xx, Arca & Jesse Kanda, Autechre i PXXR GVNG, entre molts altres.

L'estrella del hip hop mundial A $ AP Roky encapçala les noves incorporacions del Sónar 2015
comentaris