17.01.2022 |
Territoris.cat

Sónar reflecteix l'excel·lent talent musical nacional

Sónar 2014 presenta en la seva programació una heterogènia i excitant mostra del talent nacional, reflex directe l'excel · lent moment que viu l'escena en aquests últims anys.

Sónar Henry Saiz
Sónar Henry Saiz
Sónar reflecteix l'excel·lent talent musical nacional
La qualitat, l'ambició i unes composicions més properes al format cançó són els elements en comú de tres dels més rellevants concerts nacionals de Sónar 2014:
El madrileny Henry Saiz , músic, compositor i productor que gaudeix del prestigi internacional, adaptarà el techno emotiu del seu últim àlbum a un format nou, en el qual es combinaran sintetitzadors amb diversos instruments (guitarres, baixos, bateries, percussió electrònica), veus convidades i un important dispositiu audiovisual. Aquestes versions noves seran gravades i editades en un nou disc.

Per la seva banda, BFlecha presentarà les joies de la seva excel · lent  βeta  (publicat en el seu propi segell, Arkestra), entre el synth-pop, el R&B còsmic i l'UK garage amb teclats analògics i un directe molt físic.

Desert , el duo format per Cristina Txeca i Eloi Caballé, segueixen en constant creixement, amb recents dates als Estats Units i perfeccionant el seu dream pop de veus superposades en directes cada vegada més vibrants.

El risc, la gosadia i els corrents més evocadores i complexes de l'electrònica són protagonistes de diverses de les actuacions de la programació musical. És el cas del concert del duo Downliners Sekt , l'últim LP, Silent Ascent, està rebent unànimes i molt merescuts elogis en mitjans de tot el món per la precisió del seu electrònica fracturada de baixos profunds.
 

Sónar reflecteix l'excel·lent talent musical nacional
comentaris