Surtdecasa.cat signa un acord amb Territoris.cat i es consolida com a digital cultural a les comarques de Lleida

Aquest acord de col·laboració demostra el compromís de les dues capçaleres, totes dues auditades per l'OJD i que formen part de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), amb el periodisme cultural local de qualitat.

 

Conveni Surt de Casa i Territoris web Interior
photo_camera L'equip que gestionarà el diari digital Surtdecasa.cat Ponent

L'edició de Ponent del portal Surtdecasa.cat, el primer digital especialitzat en cultura i oci de proximitat, ha signat un acord amb el digital d'informació generalista de les comarques de Ponent, Territoris.cat. Aquest acord de col·laboració demostra el compromís de les dues capçaleres, totes dues auditades per l'OJD i part de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), amb el periodisme cultural local de qualitat.

El pròxim 18 de maig territoris.cat entrarà en el cinquè any de trajectòria. En aquest temps, la publicació digital s'ha convertit en un referent que ha anat guanyant territorialitat. Des de la fundació, l'objectiu dels seus editors ha estat convertir-se en l'altaveu dels pobles de la demarcació de Lleida. Un projecte que neix al Pla d'Urgell, va continuar a les les Garrigues, l'Alt Urgell, els Pallars Jussà i Sobirà, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, la Vall d'Aran, i aquest any ja incorporava, l'Urgell, la Segarra, el Segrià i la Noguera.

La cultura, un segment informatiu que aporta identitat al territori, calia tractar-la amb rigor, ja que representa una part important del dinamisme i personalitat dels municipis i comarques assegura Josep Anton Pérez, director de la capçalera. Per aquest, motiu el grup editorial va creure convenient arribar a una aliança amb un dels referents digitals en aquest àmbit, com és Surtdecasa.cat.

Surtdecasa.cat PonentL'edició de Surtdecasa Ponent, que es va implantar al territori lleidatà el juliol de 2014, es consolida com un mitjà cultural de referència a les comarques de Lleida i reforça la seva aposta per la cultura emergent, les iniciatives ciutadanes, les activitats dels museus, sales de concerts, centres d'art i també l'activitat cultural vinculada a les tradicions.

Amb el lema Sabràs què fer a Ponent, el digital seguirà mostrant el seu compromís en promoure les iniciatives culturals de la zona, establint aliances tant amb les administracions locals com amb els principals festivals i iniciatives culturals de les comarques.

A partir d'avui Surtdecasa.cat Ponent s'integra al Grup Territoris com a canal de cultura, i s'adreça a ajuntaments, entitats i associacions, per tal de posar-se a la seva disposició, i donar la màxima difusió a les agendes d'activitats culturals i de lleure.

Per més informació: [email protected]

comentaris