La temporada de l’Espai Orfeó s’estén per tot el territori

Tui Higgins i Xavier Monge presentaran el Harold Arlen Songbook al Cinema Kursaal de Penelles el diumenge 27 de desembre a les 19 h, un espectacle de tribut al cantautor Harold Aren recuperant una part del seu repertori
Tui Higgins & Xavier Monge en concert
photo_camera Tui Higgins & Xavier Monge en concert a Penelles

L’Espai Orfeó de la Fundació Orfeó Lleidatà ha reprès la seva programació després de les restriccions culturals per la crisi sanitària i ara no només ho farà a la seva sala de Lleida, sinó que aproparà la música arreu del territori, en una iniciativa que també compta amb el suport especial de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

El primer d’aquests concerts d’extraradi serà el de Xavier Baró el diumenge 20 de desembre a les 19 h al Teatre Armengol de Bellpuig. El cantautor lleidatà presentarà en concert La veu de la muntanya, el dotzè àlbum de la seva trajectòria en solitari, coproduït juntament amb l'acordionista i multiinstrumentista Héctor Beberide, que l'acompanya també en directe.

Xavier Baró és autor d'una llarga obra discogràfica, que comença als anys 80 quan forma el grup Primavera Negra i, ja després en solitari, incorporant les sonoritats del rock, el lirisme del folk i les cançons tradicionals a uns textos influïts per la poesia trobadoresca, el simbolisme europeu o la poesia beat.

L’Espai Orfeó segueix acollint concerts a la seva seu a Lleida per on aquest desembre hi passaran Gemma Humet i Guillem Roma, entre altres

Per la seva banda, Tui Higgins i Xavier Monge presentaran el Harold Arlen Songbook al Cinema Kursaal de Penelles el diumenge 27 de desembre a les 19 h. Tui Higgins & Monge Jazz Project van debutar al JazzTardor de Lleida l'any 2012 amb un repertori basat íntegrament en composicions de cantautores de la dècada dels 70 com Joan Baez o Buffy Sainte-Marie. En aquesta ocasió, presenten un espectacle de tribut al cantautor Harold Aren recuperant una part del seu repertori.

Les entrades per aquests concerts, així com de la resta de programació de l’Espai Orfeó, es poden adquirir per 5 € a la seva pàgina web. A més, la Fundació Orfeó Lleidatà ha elaborat un protocol sanitari per tal que els seus concerts siguin espais segurs tant pels artistes com pels espectadors.

Comentaris