18.10.2021 |
Territoris.cat

La Trobada Gegantera de Mollerussa tindrà concurs d'Instagram

En la Trobada, que se celebra en el Marc de la Festa Major, hi participaran les colles geganteres i gralleres de Bellvís, Castellnou de Seana, Golmés, Juneda, les Borges Blanques (M’agrada els gegants i grup Vivall), Miralcamp, Torregrossa, Tornabous i Vilanova de Bellpuig. 

Imatge de la plantada de gegants de la Festa Major de 2013.
Imatge de la plantada de gegants de la Festa Major de 2013.
La Trobada Gegantera de Mollerussa tindrà concurs d'Instagram

El Casal Popular l'Arreu, amfitrions de la novena Trobada Gegantera de Mollerussa, proposa per aquesta edició un concurs de fotografia amb dispositius mòbils, que tindrà com a lema la Festa Major i els gegants. Una iniciativa que pretén convidar al públic a capturar les imatges més significatives de la celebració i per altra banda incrementar la presència d'imatges de la cultura gegantera a la xarxa.

Els participants podran pujar les instantànies a la xarxa mitjançant l'etiqueta (Hashtag) #mollerussagegants14. Els participants en la convocatòria podran optar a un premi que consistirà en productes del Casal Popular l'Arreu. El veredicte es donarà a conèixer el divendres 23 de maig.

La Trobada se celebrarà el dissabte 17 de maig, en el marc dels actes de la Festa Major, i comptarà amb la participació de les colles geganteres i gralleres de Bellvís, Castellnou de Seana, Golmés, Juneda, les Borges Blanques (Grup Vivall), Miralcamp, Torregrossa, Tornabous i Vilanova de Bellpuig. Les 25 figures geganteres es concentraran a la plaça Manuel Bertrand a partir de dos quarts de set de la tarda, i tot seguit recorreran els carres de la ciutat, acompanyats de les Colles Gralleres, fins a arribar a l'Envelat del Recinte Firal.

La Trobada Gegantera de Mollerussa tindrà concurs d'Instagram
comentaris