29.07.2021 |
Territoris.cat

La XXVI Setmana Cultural de la Floresta, del 30 de març al 5 d’abril

La XXVI Setmana Cultural de la Floresta es celebrarà del 30 de març al 5 d’abril, al Local Social del carrer Sant Blai número 20.

La inauguració de la darrera Setmana Cultural al Local Social de la Floresta
La inauguració de la darrera Setmana Cultural al Local Social de la Floresta
La XXVI Setmana Cultural de la Floresta, del 30 de març al 5 d’abril

La XXVI Setmana Cultural de la Floresta es celebrarà del 30 de març al 5 d’abril, al Local Social del carrer Sant Blai número 20, organitzada per l’Ajuntament de la Floresta, la Llar del Jubilat, el Grup de Joves, l’Associació de Dones l’Espígol i el grup de percussió Fot-li Fort, a més de comptar amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la Diputació de Lleida.

Els actes començaran el dilluns, 30 de març a les 22:00 hores, amb la inauguració a càrrec de Jaume Setó, alcalde de la Floresta i la presentació a càrrec de Josep Borrell, director dels serveis territorials de Cultura a Lleida. A continuació, es durà a terme una conferència a càrrec de Ferran Mascarell, conseller del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’endemà, dimarts, 31 de març a les 20:00 hores, hi haurà el taller: La creativitat, un pas cap a la felicitat. Tot seguit, a les 22:00 hores es durà a terme la conferència Canal Segarra – Garrigues, una oportunitat de futur, a càrrec de Josep M. Serra, gerent d’obres del canal Segarra – Garrigues.

El dimecres, 1 d’abril a les 17:30 hores es realitzarà el taller Dinàmiques de grup ; i a les 20:00 hores la conferència El temps al 2025, a càrrec de Tomàs Molina, meteoròleg de TV3.

La primera actuació musical arribarà el dijous, 2 d’abril a les 22:00 hores amb el Cafè Concert a càrrec del quintet de jazz Eva Llorens & Manu Moreno. El divendres, 3 d’abril a les 22:00 hores es celebrarà la tradicional processó pels carrers del municipi; i el dissabte, 4 d’abril a les 22:00 hores es durà a terme un espectacle de màgia a càrrec de Raül Black. Finalment, les activitats acabaran el diumenge, 5 d’abril a les 22:00 hores amb el ball fi de festa amb el grup musical New York.

La XXVI Setmana Cultural de la Floresta, del 30 de març al 5 d’abril
comentaris