La XXVI Setmana Cultural de la Floresta, del 30 de març al 5 d’abril

La XXVI Setmana Cultural de la Floresta es celebrarà del 30 de març al 5 d’abril, al Local Social del carrer Sant Blai número 20.

La inauguració de la darrera Setmana Cultural al Local Social de la Floresta
photo_camera La inauguració de la darrera Setmana Cultural al Local Social de la Floresta

La XXVI Setmana Cultural de la Floresta es celebrarà del 30 de març al 5 d’abril, al Local Social del carrer Sant Blai número 20, organitzada per l’Ajuntament de la Floresta, la Llar del Jubilat, el Grup de Joves, l’Associació de Dones l’Espígol i el grup de percussió Fot-li Fort, a més de comptar amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la Diputació de Lleida.

Els actes començaran el dilluns, 30 de març a les 22:00 hores, amb la inauguració a càrrec de Jaume Setó, alcalde de la Floresta i la presentació a càrrec de Josep Borrell, director dels serveis territorials de Cultura a Lleida. A continuació, es durà a terme una conferència a càrrec de Ferran Mascarell, conseller del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’endemà, dimarts, 31 de març a les 20:00 hores, hi haurà el taller: La creativitat, un pas cap a la felicitat. Tot seguit, a les 22:00 hores es durà a terme la conferència Canal Segarra – Garrigues, una oportunitat de futur, a càrrec de Josep M. Serra, gerent d’obres del canal Segarra – Garrigues.

El dimecres, 1 d’abril a les 17:30 hores es realitzarà el taller Dinàmiques de grup ; i a les 20:00 hores la conferència El temps al 2025, a càrrec de Tomàs Molina, meteoròleg de TV3.

La primera actuació musical arribarà el dijous, 2 d’abril a les 22:00 hores amb el Cafè Concert a càrrec del quintet de jazz Eva Llorens & Manu Moreno. El divendres, 3 d’abril a les 22:00 hores es celebrarà la tradicional processó pels carrers del municipi; i el dissabte, 4 d’abril a les 22:00 hores es durà a terme un espectacle de màgia a càrrec de Raül Black. Finalment, les activitats acabaran el diumenge, 5 d’abril a les 22:00 hores amb el ball fi de festa amb el grup musical New York.

Comentaris